Få rabat på abonnement hos G4S som FDM-medlem

Alarm fra G4S

G4S hjælper dig med at passe på dit hjem. 

Som medlem af FDM, kan du få to måneders abonnement for 0 kr. 

Se hvordan

Få to måneders abonnement for 0 kr.

Vælg mellem tre alarmpakker

G4S er Danmarks største vagtberedskab

Sådan får du din G4S alarmpakke

  1. Klik på "Få tilbud" og udfyld formularen med dit FDM-medlemnummer og kontaktdata, så kontakter G4S dig.
  2. Du kan også ringe til G4S kundecenter på 70 33 04 33 og opgiv kampagnekoden: FDM

Få tilbud

Beskyt familie og hjem

Slå tyverialarmen til og slap helt af på ferien, mens G4S holder øje med din bolig. Du kan selv følge med via live videostreaming – og fx snyde tyven ved at tænde/slukke lyset. Som medlem af FDM kan du frit vælge en af de tre alarmpakker ”Small”, ”Medium” og ”Large”, så du får den installation der passer til dit behov. Udover rabatpakkernes indhold (som du delvis selv sammensætter) er der mulighed for at installere ekstra enheder.

Få 25 gode råd til at forebygge indbrud

G4S SMARTalarm

SMARTalarmen fra G4S er en tyverialarm, hvor design, funktionalitet og smarte egenskaber er prioriteret højt – samtidig med at dit hjem er sikret med døgnovervågning fra G4S’ døgnbemandede kontrolcentral samt reaktion fra Danmarks største vagtberedskab.

G4S sørger for installation, der også viser dig og din familie, hvordan I bruger alarmen. Med tyverialarmen nedsætter du risikoen for indbrud markant, og samtidig giver den dig en række smarte muligheder. Du kan blandt andet:

  • Slå alarmen til og fra, uanset hvor du befinder dig.
  • Se live videostreaming fra dit hjem.
  • Styre SMART-alarmenheder, som f.eks. stikkontakter, kræver SmartSwitch.
  • Oprette SMARTregler og styre, hvad systemet skal gøre ud fra bestemte hændelser. 

Få tilbud

Begrænsning

Tilbuddet gælder kun nye installationer og kan ikke kombineres med andre rabatter. Der er seks måneders bindingsperiode på en installation. 14 dages fortrydelsesret. Installation af enheder udover rabatpakke sker til listepriser. Abonnement tillægges miljø- og fakturatillæg fra 1,52 kr./md.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med G4S. Alle oplysninger og priser stammer fra G4S. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.