Få rabat på dit ophold hos Cabinn som FDM-medlem

CABINN hoteller - rabat på overnatning

Centralt beliggende i de største byer i Danmark finder du CABINN hotellerne - kvalitetsovernatninger til lave priser, med fri internet.

Få rabat på overnatning som FDM-medlem.

Se hvordan

Få 13% rabat som FDM-medlem

Centralt beliggende

Priser fra 499 kr.

Sådan får du 13% rabat hos CABINN hotellerne

  1. Klik på “Book ophold”.
  2. Indtast CFDMC1 i feltet “Kode” og få din rabatpris med det samme.
  3. Bestilling kan også foretages pr. telefon eller ved email direkte til hotellerne. Oplys venligst ovenstående reservations kode ved henvendelse.
  4. Når du checker ind, skal du kunne fremvise FDM-medlemskort.
  5. Rabatten gælder for kortholder og husstanden.

Book ophold

Kvalitetsovernatning til lav pris

CABINN Hotellerne blev grundlagt i 1990 og er en danskejet hotelkæde, som du finder i de største byer i Danmark: København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense. Hotelkædens grundidé er at tilbyde kvalitetsovernatninger til lave priser på centrale beliggenheder - det vil sige, at hotellerne skal ligge i gåafstand fra bycentrum og transport, så du hurtigt og nemt kan komme rundt.

Overnatningspriserne er de samme hele året, uanset sommer eller vinter. Billigste overnatning starter fra kr. 499 i enkeltværelse, og alle er med frit internet på alle hotellerne. Klik ind på CABINNS hjemmeside og find din overnatning.

Forbruger-og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med CABINN. Alle oplysninger og priser stammer fra CABINN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.