Hvordan kan FDM hjælpe mig, hvis jeg skal købe, privatlease eller sælge bil?

Det er en god idé at bruge FDMs eksperter og viden, hvis du skal købe, privatlease eller sælge din bil.

Få tjekket slutseddel eller privatleasingaftale

Du kan få vores eksperter til at læse din slutseddel eller privatleasingaftale igennem, inden du køber en bil, motorcykel eller campingvogn. Send slutsedlen eller privatleasingaftalen til FDM før du skriver under.

Du kan også vælge at underskriv slutsedlen "med forbehold for FDMs godkendelse”, og herefter sende den til os.

Har du allerede skrevet under på slutsedlen uden forbehold for FDMs godkendelse, er du som udgangspunkt bundet af slutsedlen.

Du skal være medlem for at få tjekket slutsedlen af FDM. Du kan også oprette et medlemskab samtidig med, at du sender slutsedlen ind.

Problemer ved bilkøb/salg

Uanset om du skal til at indgå en bilhandel eller allerede har indgået den, kan du bruge FDMs rådgivning. Skriv til FDMs rådgivning. Her vil den rette ekspert tage kontakt til dig og hjælpe dig videre.

Få rådgivning om finansiering af bilkøb

Du kan både få rådgivning om bilfinansiering og adgang til et attraktivt billån som medlem af FDM.Har du fået et lånetilbud, du ønsker en vurdering af, kan du sende det til FDM, så vil en forbrugerøkonom gennemgå det.

Kontakt FDM rådgivningen 

Diba Billån

Som FDM-medlem kan du få rabat på et af Danmarks bedste billån i samarbejde mellem FDM og Diba Billån. Læs mere om Diba Billån.

Læs vores øvrige spørgsmål og svar her