Registreringssyn hos FDM

Få lavet dit registreringssyn hos FDM og få rabat, hvis du er medlem.

Din bil skal til registreringssyn, hvis den skal indregistreres hos SKAT. Ved et registreringssyn gennemgår vi de samme kontrolpunkter på din bil som ved et almindeligt periodisk syn.

Pris for ikke-medlemmer: 610 kr. 

Pris for medlemmer: 540 kr.
Bestil syn

Hvad koster registreringssyn?

Du kan bestille et registreringssyn hos FDM til en billig pris, og er du medlem, får du selvfølgelig rabat. 

Pris for ikke-medlemmer: 610 kr.

Pris for medlemmer: 540 kr. 

Bestil syn


Hvad er et registreringssyn? 

Din bil skal til et registreringssyn, hvis den har været afmeldt i mere end et år, eller hvis din bil senest har været registreret i udlandet.   

Ved et registreringssyn kontrollerer man de dele, der har betydning for sikkerheden. Det vil sige styretøj, bremser, lygter, reflekser samt bærende dele, bl.a. hjulophæng, støddæmpere og dæk. Desuden kontrollerer vi bilens miljømæssige stand, f.eks. dens udledning af røg og kulilte samt generelle støj. 

Vær opmærksom på, at et registreringssyn ikke er en total bedømmelse af bilens generelle kvalitet eller værdi. Ligeledes er det ikke en afdækning af behovet for kommende reparationer. 

Hvad er forskellen på et registreringssyn og et periodisk syn?

Ved et registreringssyn syner man bilen, hvis den fx har været afmeldt i mere end et år, eller hvis bilen senest har været registreret i udlandet. 

Ved et periodisk syn kontrollerer man, om bilen lever op til de gældende regler. Det periodiske syn er obligatorisk at få foretaget, når man har en bil indregistreret i Danmark. Hvis bilen er fabriksny, skal den først synes efter 4 år og herefter hvert 2. år. 

Hvor kan jeg få lavet registreringssyn?

Du kan få lavet registreringssyn hos FDM 21 forskellige steder i Danmark. Indtast blot dit postnummer, når du skal bestille en tid, og så får du vist det FDM test og bilsyn-center, som er tættest på dig.  

Du kan få lavet dit omsyn i Lyngby, Randers, Århus og 18 andre steder i Danmark. Vi har åben alle dage undtagen lørdag og søndag. Se bilsynshaller og åbningstider

Vi laver registreringssyn på alle køretøjstyper til og med 3500 kg. Lige fra minibiler som hyundai i10 og store biler som Toyota stationcars til varebiler, campingbiler og kassebiler. Dog kan der være restriktioner for høje køretøjer såsom campingbiler, varebiler osv.

Bestil syn


Hvornår skal din bil til registreringssyn?

Din bil skal til registreringssyn, hvis den skal indregistreres i SKATs motorregister. Enten hvis det er første gang, eller den har været afmeldt i over 1 år. 

Registreringssynet er også et krav, hvis du har fået foretaget konstruktive ændringer på bilen. Fx monteret træktøj eller lavet ændringer på fx motor, styreapparat eller den bærende konstruktion. 

Du skal også have bilen til registreringssyn ved ejerskifte, hvis den ikke har en gyldig godkendelse fra et periodisk syn. Du kan se nedenfor, hvornår din bil skal til et registreringssyn. 

Din bil skal gennemgå et registreringssyn, hvis: 

 • Bilen har været afmeldt i over 1 år, og den skal indregistreres igen. 
 • Bilen har været afmeldt under 1 år, det er over 2 år siden, den sidst er synet, og den er over 4 år gammel. 
 • Bilen har fået påmonteret trækkrog. En almindelig bil (under 3.500 kg totalvægt) behøver dog ikke synes, hvis bilen er indregistreret første gang for under 8 år siden, og krogen er monteret af en autoriseret forhandler. 
 • Bilen er importeret brugt fra udlandet. 
 • Bilens månedsdato til periodisk syn ønskes ændret.
 • Bilen skal ejerskiftes, og man ønsker den synet først. Det gælder kun indregistrerede biler, og kun hvis synet foretages mere end 6 måneder før, det er tid til periodisk syn (regnet fra månedsdatoen). 
 • Bilen skifter ejer, og det er over 2 år siden, bilen sidst er synet, og den er over 4 år gammel. 
 • Bilen er indregistreret til veterankørsel, og det er over 8 år siden, den sidst er synet, og den er over 40 år gammel. 
 • Bilen har fået foretaget konstruktive ændringer, f.eks styreapparat, bremser, motor, bærende konstruktion eller ændret vægt.
 • Bilens egenvægt eller køreklar vægt ændres med mere end 50 kg.
 • Bilen ændrer art eller anvendelse. Visse ændringer i anvendelse kræver dog ikke syn. Se nærmere på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Læs betingelserne for FDM test og bilsyn

Bestil syn


Udvidet registreringssyn

Ved det udvidede registeringssyn foretager vi også et toldsyn. Din bil skal til udvidet registreringssyn, hvis: 

 • du skal importere en bil fra udlandet
 • du skal eksportere en bil til udlandet

Ved toldsynet vurderer man køretøjets stand, kilometertal og udstyr. 

Læs mere og se din pris på toldsyn

Du kan også få...