Registreringssyn hos FDM

Få lavet dit registreringssyn hos FDM og få rabat, hvis du er medlem.

Ved et registreringssyn gennemgår vi de samme kontrolpunkter på din bil som ved et almindeligt periodisk syn. Se din pris for et registreringssyn nedenfor og er du medlem, er der penge at spare. 

Pris for ikke-medlemmer: 610 kr. 

Pris for medlemmer: 525 kr.

 

Bestil syn

 • Professionelt syn på kun 20 minutter

 • Vælg mellem 21 synshaller

 • Få rabat som FDM-medlem

Hvad koster et registreringssyn? Se din pris

Du kan bestille et registreringssyn hos FDM til en billig pris, og er du medlem, får du selvfølgelig rabat. Du kan bestille tid og betale online, men du kan også vælge at betale dit synsgebyr i den valgte FDM synshal, når synet er færdigt.  

Pris for ikke-medlemmer: 610 kr.

Pris for medlemmer: 525 kr. 

Bestil syn


Hvad er et registreringssyn? 

Du skal have foretaget et registreringssyn af din bil, hvis den fx skal indregistreres hos SKAT, eksempelvis i forbindelse med import og eksport af din bil. 
 
Du skal også have foretaget et registreringssyn af din bil, hvis der er blevet lavet betydelige ændringer på den. Længere nede på siden kan du se, hvornår din bil skal til registreringssyn. 
 
Ved et registreringssyn tjekker man mange af de samme dele som ved et periodisk syn. Læs hvad der bliver tjekket ved et registreringssyn i afsnittet nedenfor.  

Hvad tjekkes ved et registreringssyn?

Ved et registreringssyn kontrollerer man de dele, der har betydning for sikkerheden. Det vil sige styretøjet, bremser, bærende dele, lys og lygter og miljøafprøvning af udledning af røggasser. 

Vær opmærksom på, at et registreringssyn ikke er en total bedømmelse af bilens generelle kvalitet eller værdi. Ligeledes er det ikke en afdækning af behovet for kommende reparationer. 

Efter synet får du udleveret en synsrapport, som fortæller, om din bil er godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt.

Læs mere om resultatet i synsrapporten

Hvad skal jeg medbringe til et registreringssyn?

Til registreringssynet skal du medbringe bilens registreringsattest, hvis køretøjet er importeret fra udlandet. 

Hvis bilen er registreret i Danmark er det ikke nødvendigt at medbringe registreringsattesten. Skulle der være supplerende attester for dyretransport eller konstruktive ændringer, skal disse medbringes.

Hvad er forskellen på et registreringssyn og et periodisk syn?

Ved et registreringssyn syner man bilen, hvis den fx har været afmeldt i mere end et år, eller hvis bilen senest har været registreret i udlandet, se ovenstående punkt. Man kontrollerer de samme punkter som ved et periodisk syn.

Ved et periodisk syn kontrollerer man, om bilen lever op til de gældende regler. Det periodiske syn er obligatorisk at få foretaget, når man har en bil indregistreret i Danmark. Hvis bilen er helt ny, skal den først synes efter 4 år og herefter hvert 2. år.

Book dit registreringssyn

Hvor kan jeg få lavet registreringssyn?

Du skal blot indtaste dit postnummer, når du skal bestille en tid, og så får du vist det FDM test og bilsyn-center, som er tættest på dig.

Du kan få lavet dit registreringssyn i Lyngby, på Amager, Randers, Århus og 17 andre steder. Vi har åben alle dage undtagen lørdag og søndag.

Vi laver registreringssyn på alle køretøjstyper til og med 3500 kg. Lige fra minibiler som hyundai i10 og store biler som Toyota stationcars til varebiler og kassebiler. Dog kan der være restriktioner for høje køretøjer.

Bestil syn


Hvornår skal din bil til registreringssyn?

Registreringssynet er et krav, hvis du har fået foretaget konstruktive ændringer på bilen. Fx monteret træktøj eller lavet ændringer på fx motor, styreapparat eller den bærende konstruktion. 

Du skal også have bilen til registreringssyn ved ejerskifte, hvis den ikke har en gyldig godkendelse fra et periodisk syn. Du kan se nedenfor, hvornår din bil skal til et registreringssyn. 

Din bil skal gennemgå et registreringssyn, hvis: 

 • Bilen har været afmeldt i over 1 år, og den skal indregistreres igen. 
 • Bilen har været afmeldt under 1 år, det er over 2 år siden, den sidst er synet, og den er over 4 år gammel. 
 • Bilen har fået påmonteret trækkrog. En almindelig bil (under 3.500 kg totalvægt) behøver dog ikke synes, hvis bilen er indregistreret første gang for under 8 år siden, og krogen er monteret af en autoriseret forhandler. 
 • Bilen er importeret brugt fra udlandet (så skal den også til toldsyn)
 • Bilens månedsdato til periodisk syn ønskes ændret.
 • Bilen skal ejerskiftes, og man ønsker den synet først. 
 • Bilen skifter ejer, og det er over 2 år siden, bilen sidst er synet, og den er over 4 år gammel. 
 • Bilen er indregistreret til veterankørsel, og det er over 8 år siden, den sidst er synet, og den er over 40 år gammel. 
 • Bilen har fået foretaget konstruktive ændringer, fx styreapparat, bremser, motor, bærende konstruktion eller ændret vægt.
 • Bilens egenvægt eller køreklar vægt ændres med mere end 50 kg.
 • Bilen ændrer art eller anvendelse. Visse ændringer i anvendelse kræver dog ikke syn. Se nærmere på Færdselsstyrelsens hjemmeside.
 • Den har overskredet sidste periodisk synsindkaldelse og pladerne er inddraget
 • Antal siddepladser i bilen er blevet ændret
 • Bilen har få foretaget konstruktive ændringer i form af sænkningsfjedre, monteret LED-lygter, anden motor, ændringer på din motor osv.

Læs betingelserne for FDM test og bilsyn

Bestil syn


Kan jeg omregistrere min bil hos FDM?

Når din bil er blevet godkendt ved registreringssynet, kan din bil blive indregistreret hos FDM. 

FDM har 19 motorkontorer, hvor vi kan hjælpe dig med at få indregistreret din bil og mod betaling sætte nye nummerplader på.

Find dit lokale FDM Motorkontor

Udvidet registreringssyn (registrerings-toldsyn)

Ved det udvidede registerings-toldsyn foretager vi også et toldsyn. Din bil skal til registrerings-toldsyn, hvis: 

 • du skal importere en bil fra udlandet
 • du skal eksportere en bil til udlandet

Ved toldsynet vurderer man køretøjets stand, kilometertal og udstyr. 

Læs mere og se din pris på udvidet registreringssyn

Du kan også få...