Undervognsbehandling og rustbeskyttelse til din bil hos FDM

fdm rustbeskyttelse

Med en FDM rustbeskyttelse er din bil sikret de bedste forudsætninger for et langt liv. Få en grundig rustbeskyttelse inkl. efterkontrol til en konkurrencedygtig pris.

Du kan bestille undervognsbehandling og rustbeskyttelse til din bil, hvis du er medlem af FDM.

Priser fra 3.450,-

Book rustbeskyttelse

Udført efter FDMs høje krav til kvalitet

Behandlingen er altid kontrolleret af FDM

Konkurrencedygtig pris

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM se din pris

Hvad koster en undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM? Når du booker din rustbeskyttelse online hos FDM, får du undervognsbehandling og rustbeskyttelse til en konkurrencedygtig pris, men stadig i høj kvalitet, som lever op til FDMs krav. 

Undervognsbehandlingens pris afhænger af mange forhold. Blandt andet bilens mærke og model samt om din bil skal have en fuld behandling eller genbehandling. Vi kan rustbeskytte de fleste bilmærker, eksempelvis VW, Toyota, Audi, BMW, Ford, Hyundai, Citröen og mange flere. 

Vores priser for FDM undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler starter fra 3.450 kr. 

Fuld behandling

Til bilen, der aldrig har fået en rustbeskyttelse, eller hvor det er længe siden, den har fået en. Bilen får en komplet 3-lags behandling, der inkluderer døre, klapper, hulrum og vanger.

Priser for fuld behandling
Lille bil: 4.350 kr.
Mellemstor bil: 5.150 kr.
Stor bil: 6.375 kr.

Book fuld behandling

Genbehandling

Til bilen, der tidligere har fået en komplet behandling, og hvor behandlingen af bund og hjulkasser trænger til at blive frisket op. Er du i tvivl, om din bil trænger til en fuld behandling eller genbehandling, anbefaler vi, at du bestiller en rustkontrol.

Priser for genbehandling
Lille bil: 3.450 kr.
Mellemstor bil: 3.975 kr.
Stor bil: 4.825 kr.

Book genbehandling

Sådan fungerer det

Når du bestiller tid til rustbeskyttelse til din bil, kan du ud fra kortet finde det FDM test og bilsyn center, som er tættest på dig. Du kan aflevere din bil til undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Lyngby, Næstved, Randers, Århus, Aalborg, Odense og 15 andre steder i Danmark. Se listen her 

Når du bestilt tid, skal du blot aflevere bilen på det valgte FDM test og bilsyn center. Du kan vælge en tid i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi har desværre ikke aftenåbent, og vi holder også lukket lørdag og søndag.

Når du har afleveret din bil, sender vi herefter bilen ud til vores samarbejdspartnere, som undervognsbehandler og rustbeskytter bilen.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse, du kan stole på

Vi stiller høje krav til kvaliteten af rustbeskyttelsen hos vores samarbejdspartnere, der er specialiseret i rustbeskyttelse. På den måde er du sikker på, at du får den bedste rustbehandling til din bil. Du kan selvfølgelig også få rustbeskyttet din elbil eller hybridbil.

Når bilen er undervognsbehandlet og rustbehandlet, kontrollerer vi kvaliteten og det udførte arbejde af din rustbeskyttelse. Det er din sikkerhed for, at din bil er i gode hænder, og at din bil får den bedste undervognsbehandling og rustbeskyttelse. 

Kvaliteten er det vigtigste for os.

Book rustbeskyttelse


Fuld behandling eller genbehandling?

Er du i tvivl om din bil trænger til en fuld behandling eller genbehandling, anbefaler vi, at du bestiller en rustkontrol. Her kan vi råde og vejlede dig i, om din bil trænger til en fuld eller genbehandling eller måske slet ikke trænger endnu. Bestil rustkontrol

Rustbeskyttelse giver din bil et længere liv

Hvor ofte skal en bil undervognbehandles? Vi mener, at en bil skal rustbeskyttes fra ny og herefter efter behov og ikke efter en fast årrække. 

Derfor mener vi også, at dine penge er givet bedst ud til den første rustbeskyttelse og derefter til efterfølgende kontroller af, hvornår bilen næste gang har et konkret behov for en supplerende behandling.

Behovet for en undervognsbehandling afhænger primært af bilens alder og brug.

FDM rustbeskyttelse er ikke en del af en ordning, hvor du forpligter dig til at efterbehandle bilen regelmæssigt, uanset om det er nødvendigt eller ej. Vi vil derimod kontakte dig to år efter behandlingen med tilbud om en kontrol for, om der på dette tidspunkt er behov for efterbehandling eller ej.

Når du rustbeskytter din bil sikrer du, at den er ordentligt beskyttet mod det danske klima, hvor den høje luftfugtighed fremskynder rust.

Ved at undervognsbehandle og rustbeskytte din bil sikrer du, at din bil får et langt liv, men samtidig er det en fordel, hvis du ønsker at sælge din bil på et senere tidspunkt.

Find din pris og book rustbeskyttelse

Undervognsbehandling eller rustbeskyttelse?

Er der forskel på undervognsbehandling og rustbeskyttelse? Ja, rent behandlingsteknisk er der forskel. En undervognsbehandling af bilen, dækker som udgangspunkt over, at der primært bliver behandlet på den synlige del af selve bilens undervogn.

I dag rustbehandler de seriøse rustcentre dog mere end blot undervognen. Rustebeskyttelse af motorrum, døre og klapper samt hulrum er mindst lige så vigtig for bilens holdbarhed. Rustebeskyttelsen sluttes desuden af med et ekstra slidlag i bunden. Der er derfor tale om en rustbeskyttelse, som er langt mere dækkende og effektiv.

FDM rustbeskytter din bil

Ved en rustbeskyttelse hos FDM afmonteres plastafdækninger, hjul og inderskærme, inden bilen vaskes. Det sikrer, at der ikke sidder skidt og snavs, inden at bilen rustbeskyttes.

For mange bilejere dækker undervognsbehandling og rustbeskyttelse over det samme, men teknisk set er der altså forskel.

Skulle du bede om en undervognsbehandling af din bil hos FDM, så forstår vi dog godt, at du i virkeligheden ønsker en effektiv rustbeskyttelse.

Benyt vores tidsbestilling og book tid til rustbeskyttelse i dag.

Book rustbeskyttelse

5 lette trin til at få din bil rustbeskyttet

1. Find din pris og book FDM rustbeskyttelse

2. Aflevér din bil hos det valgte FDM test & bilsynscenter

3. Din bil undervognsbehandles og rustbeskyttes efter vores høje krav hos en af vores underleverandører

4. Vi kontrollerer, at behandlingen lever op til vores høje krav, så du får den bedste rustbeskyttelse

5. Du henter bilen igen

Vi efterkontrollerer undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsen