FDM undervognsbehandling og rustbeskyttelse

fdm rustbeskyttelse

Vi sikrer din bil de bedste forudsætninger for et langt liv. Få en grundig rustbeskyttelse inkl. efterkontrol.

Priser fra 2.999,-

Book nu

Udført efter FDMs høje krav til kvalitet

Behandlingen er altid kontrolleret af FDM

Tryghed for korrekt udført arbejde

Vælg behandling

Fuld behandling

Til bilen, der aldrig har fået en rustbeskyttelse, eller hvor det er længe siden, den har fået en. Bilen får en komplet 3-lags behandling, der inkluderer døre, klapper, hulrum og vanger.

Priser
Lille bil: 3.999 kr.
Mellemstor bil: 4.799 kr.
Stor bil: 5.999 kr.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde din bil på listen, så kan vi desværre ikke tilbyde rustbehandling.

Book fuld behandling

Genbehandling

Til bilen der tidligere har fået en komplet behandling inkl. døre, motorhjelm, bagklap og hulrum, og som blot trænger til at blive frisket op. Er du i tvivl, om din bil trænger til en fuld behandling eller genbehandling, anbefaler vi, at du bestiller en rustkontrol.

Priser
Lille bil: 2.999 kr.
Mellemstor bil: 3.699 kr.
Stor bil: 4.499 kr.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde din bil på listen, så kan vi desværre ikke tilbyde rustbehandling.

Book genbehandling

Rustbeskyttelse du kan stole på

Ved en FDM rustbeskyttelse kan du være sikker på, at din bil får den bedste rustbeskyttelse. Du afleverer din bil på dit nærmeste FDM test og bilsyns-center, og bilen bliver herefter sendt ud til vores samarbejdspartnere, som undervognsbehandler og rustbeskytter bilen.

Vi stiller høje krav til kvaliteten af rustbeskyttelsen hos vores samarbejdspartnere, der er specialiseret i rustbeskyttelse. Du kan også få rustbeskyttet din el- eller hybridbil.

Når bilen er undervognsbehandlet og rustbeskyttet, kontrollerer vi kvaliteten og det udførte arbejde af din rustbeskyttelse. Det er din sikkerhed for, at din bil er i gode hænder. Kvaliteten er det vigtigste for os.

Er du ikke allerede medlem, kan du melde dig ind samtidig med din booking af rustbeskyttelse. Du får første års medlemskab til 0 kr., herefter koster det årligt 660 kr. Dit FDM medlemskab giver bl.a. adgang til masser af rabatter til din bil og FDM Forsikring, der er kåret som Bedst i test 2019.

Pris for FDM rustbeskyttelse

Når du booker din rustbeskyttelse hos FDM, får du undervognsbehandlingen og rustbeskyttelse til en konkurrencedygtig pris, men stadig i høj kvalitet, som lever op til FDMs krav. Undervognsbehandlingens pris afhænger af mange forhold. Blandt andet bilens mærke og model samt om din bil skal have en fuld behandling eller genbehandling. Vores priser starter fra 2.999 kroner.

Fuld behandling eller genbehandling?

Er du i tvivl om din bil trænger til en fuld behandling eller genbehandling, anbefaler vi, at du bestiller en rustkontrol. Her kan vi råde og vejlede dig i, om din bil trænger til en fuld eller genbehandling eller måske slet ikke trænger endnu. Bestil rustkontrol.

Rustbeskyttelse giver din bil et længere liv

Vi mener, at alle biler skal rustbeskyttes fra ny og herefter efter behov og ikke efter en fast årrække. Behovet for en undervognsbehandling afhænger primært af bilens alder og brug. Se vores anbefalinger her. Når du rustbeskytter din bil sikrer du, at den er ordentligt beskyttet mod det danske klima, hvor den høje luftfugtighed fremskynder rust. Book din rustbeskyttelse her.

Ved at undervognsbehandle og rustbeskytte din bil sikrer du, at din bil får et langt liv, men samtidig er det en fordel, hvis du ønsker at sælge din bil på et senere tidspunkt.

Undervognsbehandling eller rustbeskyttelse?

Er der forskel på undervognsbehandling og rustbeskyttelse? Ja, rent behandlingsteknisk er der forskel. En undervognsbehandling af bilen, dækker som udgangspunkt over, at der primært bliver behandlet på den synlige del af selve bilens undervogn.

I dag rustbehandler de seriøse rustcentre dog mere end blot undervognen. Rustebeskyttelse af motorrum, døre og klapper samt hulrum er mindst lige så vigtig for bilens holdbarhed. Rustebeskyttelsen sluttes desuden af med et ekstra slidlag i bunden. Der er derfor tale om en rustbeskyttelse, som er langt mere dækkende og effektiv.

FDM rustbeskytter din bil

Ved en rustbeskyttelse hos FDM afmonteres plastafdækninger, hjul og inderskærme, inden bilen vaskes. Det sikrer, at der ikke sidder skidt og snavs, inden at bilen rustbeskyttes.

For mange bilejere dækker undervognsbehandling og rustbeskyttelse over det samme, men teknisk set er der altså forskel.

Skulle du bede om en undervognsbehandling af din bil hos FDM, så forstår vi dog godt, at du i virkeligheden ønsker en effektiv rustbeskyttelse.

5 lette trin til at få din bil rustbeskyttet

1. Book FDM rustbeskyttelse her

2. Aflevér din bil hos et FDM test & bilsynscenter

3. Din bil undervognsbehandles og rustbeskyttes efter vores høje krav hos en af vores underleverandører

4. Vi kontrollerer, at behandlingen lever op til vores høje krav

5. Du henter bilen igen

Vi efterkontrollerer undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsen