Bilvask-fordele med FDM/Shell Card

Som medlem af FDM har du 2 muligheder for at få vasket bilen med rabat hos Shell, når du alligevel er forbi og gøre brug af Danmarks højeste rabat på brændstof.

Du har 2 muligheder

ss

| Shell Bilvask på abonnement |

Med et abonnement på Shell bilvask kan du vaske bilen, lige så ofte du vil, for en fast månedlig pris. Du får 15 % FDM-rabat og kan vælge mellem 3 abonnementer alt efter dit behov.

For at få rabatten på et Shell bilvask abonnement skal du have et FDM/Shell Card. Du kan bestille et FDM/Shell Card længere nede på siden.

Læs om Shell bilvask abonnement
ss

| Rabat på Shell Perfect Wash SHINE XL |

Med et FDM/Shell Card får du 60 kr. i rabat, hver gang du køber en Perfect Wash SHINE XL hos Shell (normalpris 229 kr.).

For at få rabatten skal du have benytte et FDM/Shell Card til betaling for vasken. Bestil FDM/Shell Card uden omkostning her.

 

 

Tank og vask billigt med FDM/Shell Card

Med et FDM/Shell Card vasker du ikke kun din bil billigere - du får også Danmarks højeste rabat på brændstof.

FDM/Shell Card er en kreditkort-løsning kun for FDM-medlemmer, hvor din husstand kan tanke med op til 30 øre rabat pr. liter på alle Shell, Q8 og F24 i Danmark.

Bestil FDM/Shell Card

 

Vil du vide mere?

Få svar på dine spørgsmål om FDM/Shell Card

 

Er du ikke medlem endnu?

Bliv medlem af FDM, og få adgang til brændstof- og bilvask-fordele med FDM/Shell Card samt en lang række andre fordele til din bil, dig selv og din familie. 

Læs om medlemskab