Invested.dk

Invested.dk gør investering nemt og tilgængeligt for alle.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 20 % rabat på dit medlemskab hos invested.dk.

dut

Hvad er Invested.dk?

 

Invested.dk hjælper dig med at navigere rundt på aktiemarkedet, det gør de via e-bøger, artikler og LIVE webinarer.

Om du allerede har aktier, overvejer at investere eller bare ønsker at opnå en større økonomisk frihed, så er Invested.dk stedet for dig.

Sådan får du 20 % FDM-rabat hos Invested.dk

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Invested.dk. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dit medlemskab hos Invested.dk med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til Invested.dk
penge

Det bedste tidspunkt at investere er NU.

Det bedste tidspunkt at investere er NU. Lige nu – i dag. Venter du med at investere, vil du have kortere tid til at nyde godt af effekten af renters rente – et simpelt, men vigtigt princip at forstå. Hvis du investerer 100.000 kroner i dag og får 6% i afkast i 30 år, så vil du tjene 6.000 kroner om året, hvis du trækker overskuddet ud hvert år. Det bliver samlet set til en formue på 280.000 kroner.

Men hvis du geninvesterer overskuddet, så vil du i løbet af samme periode opnå en formue på over det dobbelte, hele 574.000 kroner, fordi dit afkast bliver større, år for år. Det er derfor, det er vigtigt at komme i gang hurtigst muligt. For jo flere år, du investerer, jo mere får du ud af effekten af renters rente.

Hvad nu, hvis man taber sine penge?

Risikoen er der naturligvis altid, særligt på den korte bane, og derfor kan man godt føle sig fristet til at sidde lidt på sidelinjen og vente på “det perfekte øjeblik”.

Men det perfekte øjeblik kommer aldrig.

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Invested.dk. Alle oplysninger og priser stammer fra Invested.dk. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...