ss

Klar – Gør dit hjem til et bedre sted

Gør dit hjem bedre med speciallavede vinduer og døre efter dine mål og ønsker.

Som FDM-medlem får du 5 % rabat på alle ordre med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

klar

Vinduer og døre speciallavet til dig

Dit hjem er unikt. Det gælder også vinduerne og dørene i dit hjem. Af den grund er alle Klars produkter specialproduceret efter dine mål og ønsker. 

Med 10 års garanti på alle produkter sikrer du dig desuden en langsigtet forbedring af dit hjem.

Start dit renoveringsprojekt i dag ved at måle dine vinduer og døre op.

Du kan læse Klars guide til hvordan du måler op

ss

Priser som alle kan være med på

Dit hjem skal være behageligt, uden at det skal koste dig det hvide ud af øjnene.

Derfor har Klar prismatch på alle produkter. Med din FDM-rabat på 5 % vil du altså altid kunne få en pris, som slår den billigste på markedet.

Vinduer og døre med 3-lags glas vil også kunne sænke dit energiforbrug. Det skaber en yderligere besparelse for dig på den lange bane – og det sparer miljøet.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Klar. Alle oplysninger og priser stammer fra Klar. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele