Lynæs Denmark

Lynæs Denmark sælger tøj til sejlere og surfere

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og klik på FDM-knappen ved betaling, for at få 10 % rabat på alle dine køb

fff

TØJ TIL SEJLERE OG SURFERE FRA LYNÆS

LYNÆS er et tøjbrand for surfere, sejlere og alle andre, der sætter pris på livet med hav, vind, sand og fjord. Med deres solide t-shirts, bløde vinterbaderponchoer og lækre sweaters er der helt sikkert også noget til dig.

Lige så smukt og fredfyldt Lynæs kan være, lige så råt og ubarmhjertigt er det, når efterårets storme piber eller når fjorden fryser til.

Sådan var det da vikingerne trak deres skibe op på kysten, eller da Lynæs var områdets store fiskerleje og nu hvor kitesurferne vrimler på stranden.

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos Lynæs Denmark

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Lynæs Denmark. Tilknyt dit betalingskort
  2. Klik på FDM-medlem knappen ved betaling hos Lynæs Denmark for at få rabatten. 
  3. Betal for dine varer hos Lynæs Denmark med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen
ffff

SØMNDSSWEATERE STRIKKET OG SYET I DANMARK

LYNÆS har givet den klassiske sømandstrøje en designmæssig overhaling, og har startet produktion op i Danmark.

At producere tæt på dig giver nemlig rigtig god mening i forhold til klimaaftrykket, da transport står for en stor del af klimaaftrykket, når det kommer til tøj og mode.

De er sikre på, at ‘Made in Denmark’ er vejen frem, og, hvem ved, måske endda ‘Made in Lynæs’.

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. Lynæs Denmark har 30 dages returret, og rabatten vil derfor først blive udbetalt, når returretten er udløbet. 

FDM er alene formidler af samarbejdet med Lynæs Denmark. Alle oplysninger og priser stammer fra Lynæs Denmark. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...