Få 9% rabat, når du handler hos Monarch som FDM-medlem

Monarch med 9% rabat

Når du bliver sulten, finder du altid en Monarch restaurant på motorvejen.

Få 9% rabat med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

Se hvordan

Få 9% rabat

14 restauranter langs motorvejene i Danmark

Hurtig og god service af god mad af høj kvalitet

Sådan får du 9% rabat på regningen hos Monarch

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort.
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort hos Monarch.

Find din Monarch

Monarch har mad til hele familien

Monarch er den største operatør af motorvejsrestauranter i Danmark og driver 14 restauranter langs de danske motorveje. Hvad enten du ofte besøger Monarch,er førstegangsbesøgende, er på familieudflugt eller anvender de danske motorveje til forretningsrejser, har Monarch helt sikkert noget til dig.

Begrænsning

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Monarch. Alle oplysninger og priser stammer fra Monarch. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele