Sengespecialisten

Sengespecialisten sælger en lang række af kvalitets senge, fra forskellige mærker, så du kan finde den helt rigtige.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 5 % rabat på alle dine køb.

ja

De ønsker at alle får en god nattesøvn

Sengespecialisten er Danmarks største sengekæde med butikker jævnt fordelt i hele landet. Du bliver altid mødt med et smil og kan få råd og vejledning til en god nats søvn.

Personalet kan hjælpe dig og din familie med hvilken der passer lige præcis til jeres behov, samt give gode søvnråd.

Som de selv siger: ”Vi sælger ikke kun senge. Vi sælger søvnløsninger, og der er mange faktorer som spiller ind for at finde frem til den helt rigtige løsning.”

Sådan får du 5 % FDM-rabat hos Sengespecialisten

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Sengespecialisten. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer hos Sengespecialisten med dit tilmeldte betalingskort.
Besøg Sengespecialisten
ff

Kvalitetssenge til fornuftige priser

God søvn er en vigtig del af ens velvære, så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten.

Sengespecialisten har mange forskellige senge til fornuftige priser, og du får endda 5% rabat oveni uanset øvrige kampagner.

At købe ny seng handler også om tryghed og tillid, og hos Sengespecialisten har du 50 dages ombytningsret på fastheden på de fleste madrasser.

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. Sengespecialisten har 50 dages ombytningsret på fasthed på de fleste madrasser, og rabatten vil først blive udbetalt, når returretten er udløbet.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Sengespecialisten. Alle oplysninger og priser stammer fra Sengespecialisten. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...