Din Likør

Likør til enhver anledning.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alt hos Din Likør.

ss

Likør til enhver anledning

”Din Likør” er baseret på en passion for at brygge en drik af høj kvalitet med fokus på råvarerne og med ønsket om at få flere til at kende til likør.

Likøren har en markant restsødme og er eminent som dessertvin og sågar også, hvis man blot ønsker at slappe af med et godt glas likør til kaffen eller andet.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Din Likør. Alle oplysninger og priser stammer fra Din Likør. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele