Pods of Beans

Velkommen til Pods of Beans – en drøm af et  kakaounivers!

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alt hos Pods of Beans.

ss

En drøm af et kakaounivers!

Pods of Beans er et kakaounivers, der laver unikke Raw food-produkter til dig, der ønsker at sikre en miljøvenlig vej fra kakaobønne til slutprodukt.

Pods of Beans's store passion er at producere chokolade, som du kan spise med god samvittighed.

Du får 10 % på alt hos Pods of Beans med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Rå, økologisk og udsøgt

Målet for Pods of Beans er at skabe rå, økologiske og udsøgte chokoladeprodukter. Vi fremstiller Raw food-produkter, der har en høj næringsværdi.

Hvert eneste produkt bliver omhyggeligt produceret i hånden i små partier ved max. 40 grader.

ss

100 % vegansk

Ambitionen hos Pods of Beans er at udbrede viden om kakaobønnens egenskaber og oprindelse.

Chokoladeprodukter fra Pods of Beans er 100 % veganske, gluten- og laktosefri samt uden palmeolie og kommer i biologisk nedbrydelige eller genanvendelige materialer.

Gå på opdagelse i kakaouniverset

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Pods of Beans. Alle oplysninger og priser stammer fra Pods of Beans. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele