Simply chocolate

Simply chocolate chokoladebarer er fyldt med personlighed for de er håndlavede med kærlighed af passionerede hænder.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 15 % rabat på alt hos Simply chocolate.

123

Mere end bare chokolade

Simply Chocolate er dansk chokolade, som er lavet på kun det bedste naturen har at tilbyde og uden kunstige tilsætningsstoffer.

Chokoladen er lavet på Magasin’s chokoladefabrik med respekt for gamle traditioner. Alt er håndlavet for at sikre, at kvaliteten bliver i top.

123

Lækker chokolade i høj kvalitet

Simply Chocolate handler meget om livsstil, æstetik og kærligheden til kvalitetschokolade.

Simply Chocolate har et stort udvalg af chokoladebarer. Om du er til mørk, lys, hvid, fyldt, solid eller lidt af det hele, har Simply Chocolate noget for dig.

Gå til webshop

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registreret eller førstkommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Simply chocolate. Alle oplysninger og priser stammer fra Simply chocolate. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele