Få 10% rabat hos Super Dæk Service som FDM-medlem

Få 10% rabat hos Super Dæk Service med FDM

Som FDM-medlem får du rabat hos Super Dæk Service-afdelinger i hele Danmark.

Se hvordan

Kvalitetskontrolleret af FDM

10% rabat som FDM-medlem

3 års garanti på reservedele

Reservedele, dæk og fælge i høj kvalitet

Som FDM-medlem får du 10% rabat hos Super Dæk Service, der har mere end 60 afdelinger i hele Danmark. Rabatten gælder på hele sortimentet af dæk. Der føres mærker som f.eks. Michelin, Continental, Hankook, Goodyear, Nordexx og Nexen. Du får også rabat på hele udvalget af fælge. Samtidigt får du som FDM-medlem 10% på værkstedsregningen.

Sådan får du 10% rabat på dæk, fælge og værkstedsarbejde

  1. Dit betalingskort  skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort her
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort i enten Super Dæk Service webshop eller hos værkstedet.

Find din lokale afdeling

 

FDM kvalitetskontrolleret værksted

I samarbejdet mellem FDM og Super Dæk Service kommer dit behov for service og kvalitet i første række. Derfor er Super Dæk Service et FDM kvalitetskontrolleret fordelsværksted. Det betyder, at vi løbende besøger Super Dæk Service og kontrollerer bl.a. biler, som har fået foretaget reparationer og serviceeftersyn. Det er din sikkerhed for, at du altid får den bedste service og den bedste kvalitet i arbejdet som FDM-medlem.

Tryghed for reparationen med FDM reparationskontrol

Nogle gange kan det være rart at få et par uvildige øjne på sagen. Derfor kan du få eksperterne hos FDM test og bilsyn til at tjekke det reparations- eller servicearbejde, du har fået udført hos vores fordelsværksteder. Så kontrollerer vi de dele eller områder, der er blevet repareret.

Læs mere om reparationskontrol

 

Om Super Dæk Service

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet er de i dag et af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

Dækcenter

Super Dæk Service er dækspecialister og eksperter i at finde netop de dæk og fælge, der passer til dit budget, dit behov og til din bil. Super Dæk Service kender til vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj, så er du i tvivl om, hvilke dæk din bil mangler, så tøv ikke med at kontakte deres fagmænd i et af de 60 dækcentre. Hos Super Dæk Service sælges alle de store mærker inden for kvalitetsdæk til en pris, der er til at forstå og som ikke punkterer budgettet. Du kan se alle dæk og fælge i Super Dæk Services webshop.

Hos Super Dæk Service kan du også booke hjulskifte og få hjulopbevaring.

Serviceeftersyn

Super Dæk Service er mere end et dækcenter. Deres mekanikere har alle de nødvendige certificeringer, så de kan foretage alle serviceeftersyn på din bil - uanset om den er japansk, fransk eller amerikansk. Du kan nemt se, hvilken service din bil står overfor ved hjælp af deres Serviceberegner. Du skriver blot din bils nummerplade og kilometerstand, så får du en indikation over din bils næste service med tilhørende pris.

Værkstedsydelser

Udskiftning af udstødning, bilbatteri, bremser, motorolie udskiftning af tandremme... Ja listen over Super Dæk Service værkstedsydelser er lang, og der ydes tilmed 3 års garanti på OE-godkendte reservedele. Der gives desuden en særlig rabat på udskiftning af autoruder på hele 30%. Hos Super Dæk Service er de også eksperter i aircon og klimaanlæg, så klimaet i din bil kan tilpasses både sommer- og vintervejret. De kan skifte og kontrollere støddæmpere og fjedre, så din bil er sikret optimalt vejgreb. I samme ombæring kan Super Dæk Service foretage en sporing af styretøjet, med nyeste teknologi på markedet, så din trafiksikkerhed og benzinøkonomi er intakt

Begrænsning

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele. Husk ved enhver forespørgsel at oplyse at du er medlem af FDM.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. FDM er alene formidler af samarbejdet med Super Dæk Service. Alle oplysninger og priser stammer fra Super Dæk Service. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.