TE & KAFFE SALONEN

Hos TE & KAFFE SALONEN kan du få dækket dine behov indenfor gavekurve, te, kaffe og det der høre til.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb

alt

Stort udvalg af kvalitets te, kaffe, delikatesser og gavekurve

Med vores store udvalg af kvalitets te og kaffe samt et bredt udvalg af delikatesser og mange kendte brands, får du her et godt udvalg af lækkerier til forkælelse til dig selv eller dem du holder af. 

Om du er til sort, grøn, hvid, rooibush, urte, maté, matcha eller andre former for kvalitets te, så har vi et varieret udvalg til dig.

Om du er til chokolade, lakrids, karamel, nødder eller andre lækkerier, så har vi et spændende udvalg fra kendte brands

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos TE & KAFFE SALONEN

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos TE & KAFFE SALONEN. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer hos TE & KAFFE SALONEN med dit tilmeldte betalingskort.
Besøg shop
gggg

Mulighed for rabat ved mængdekøb & abonnementskøb

Alle varer kan købes enkeltvis, men ved køb af flere eller større pakninger, opnår du en rabat. Se den enkelte rabat på hver vare, når du vælger antal.

Du har også mulighed for at købe te, kaffe og/eller delikatesser på abonnement, hvor du får en leverance 1 gang om ugen eller måneden. Du vælger selv om vi skal sende en bestemt vare eller om du vil overraskes. Der kommer i øvrigt altid en gratis overraskelse med i hver pakke.

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med TE & KAFFE SALONEN. Alle oplysninger og priser stammer fra TE & KAFFE SALONEN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...