The Brew Company

Unikke kaffe-, te- og cocktailoplevelser. 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 7 % rabat på alle dine køb hos The Brew Company.

ss

Unikke kaffe-, te- og cocktailoplevelser

The Brew Company tilbyder dig unikke kaffe-, te- og cocktailoplevelser.

Kombinationen af ​​enestående kvalitet og bekvemmelighed gør The Brew Company til et enkelt valg til rejse- og udendørs livsstil og premiumgaver, du kan nyde hvor som helst og når som helst.

Som medlem af FDM får du 7 % på alt hos The Brew Company med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Kvalitet og bekvemmelighed

Lige fra bærret og helt frem til koppen sikrer The Brew Company, at kaffen kan spores helt ned i detaljen.

The Brew Company udvælger kaffebønner af den allerbedste kvalitet og håndrister dem i små mængder på mikroristeriet i Danmark for at bringe hver enkelt aroma frem i kaffen.

The Brew Company's kvalitet drejer sig også om bekvemmelighed og giver dig enestående muligheder for at din EGEN barista ved at brygge gourmetkaffe og -te hvor som helst og når som helst.

ss

Bringer glæden bæredygtigt frem

I sidste ende drejer det om at gøre dig glad og sikre lidt bekvemmelighed i en travl hverdag i form af fantastiske kaffe-, te- og cocktailoplevelser.

Ligesom at bekvemmeligheden er hjertet bag gourmetkaffe- og teoplevelser, er det at yde et positivt og proaktivt bidrag til at gøre verden bedre og beskytte miljøet også en del af virksomhedens The Brew Company's.

ss

Førsteklasses gaveidéer

Alle elsker en god kop kaffe eller te, og det er endnu bedre, hvis den kommer i en enestående og førsteklasses gaveæske, som adskiller sig fra de normale vin- eller chokoladegaver.

The Brew Company giver alle, der elsker kaffe og te, mulighed for at prøve forskellige smagsretninger med enestående gaveæsker, som er velegnede til enhver anledning.

Gå på opdagelse i The Brew Copany's te- og kaffeunivers

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med The Brew Company. Alle oplysninger og priser stammer fra The Brew Company. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele