Dan-redskaber

Dan redskaber blev startet i år 2017 af Joey, med en vision om at yde fantastisk og troværdig service, til rimelige priser. Dan-redskaber er en service virksomhed, som specialisere sig i reparation, service og salg af havemaskiner, til både privat og erhverv. 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb.

123

God service og kvalitet i højsædet

Dan-redskaber er en servicevirksomhed, som specialisere sig i reparation, service og salg af havemaskiner, til både privat og erhverv. Hos Dan-redskaber sætter de en stor ære i at du får den bedste service som overhovedet muligt.

Dan-redskaber er autoriseret Texas og E-GO serviceværksted og forhandler.

123

Reparation af havemaskiner

Dan-redskaber klarer reperation på havetraktor, plæneklipper, hækkeklipper, kædesav/buskrydder, robotplæneklipper. De arbejder altid professionelt med reperation af dine havemaskiner, og har gode erfaringer med reparation af havemaskiner af alle typer. 

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos Dan-redskaber

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Dan-redskaber. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dan-redskaber. Alle oplysninger og priser stammer fra Dan-redskaber. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele