ss

Dogley - tryg, privat hundepasning

Book erfarne og godkendte hundepassere i hele Danmark.

SAMARBEJDET ER OPHØRT

Find hundepasser

Individuelt godkendte hundepassere i hele Danmark

Hundepasning i privat hjem med din hund i fokus

Forsikring og support inkluderet

Sådan får du 10% rabat på Dogley

  • Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort her.
  • Betal dine Dogley-bookinger med dit tilmeldte betalingskort.

Find hundepasser

Dogley - Where dogs stay happy

Dogley er Skandinaviens største platform for privat hundepasning og har mere end 35.000 medlemmer i Danmark, Norge og Sverige.

Dogley lægger vægt på sikkerhed og tryghed - og har naturligvis 24/7-support, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp.

Skandinaviens største platform

På Dogley kan mere end 3.000 individuelt godkendte hundepassere og -luftere hjælpe dig med alt fra en halv times luftning en enkelt eftermiddag til pasning af både din hund og dit hus over flere dage eller uger.

Du kan vælge mellem: 

  • Døgnpasning 
  • Dagspasning
  • Visit og mad
  • Luftning
  • Hund og hus-pasning 

Nem booking inkl. hundeforsikring

Hver enkelt hundepasser har sin egen profil på hjemmesiden, hvor de har billeder, beskrivelser og selvfølgelig en kalender, så du kan se, hvornår de er ledige.

Når du søger på Dogley, kan du bl.a. søge på datoer, områder og særlige kriterier for din hund, så du nemt kan finde relevant hundepasning.

Alle bookinger betales via dogley.com og omfatter forsikring af hunden under pasningen.

Find hundepasser

Begrænsninger

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registreret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dogley. Alle oplysninger og priser stammer fra Dogley. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.