Mobiltilbehør

Hos JA Micro finder du et stort udvalg af Cellularline mobiltilbehør og lyd til bilen.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 20 % FDM-rabat hele JA Micros udvalg af elektronik.

  • Spar 20 % som FDM-medlem

  • Stort udvalg af mobiltilbehør

  • Stort udvalg af headsets, f.eks. BT, TWS og med tråd

asdf

Kvalitet og sikkerhed i fokus

Hos JA Mirco finder du et udvalg af Cellularline produkter som f.eks. overophedningssikring, fast charge og forstærkning på kabler med certificeringerne på plads: MFI godkendte (Apple), CE mærket etc.

Som FDM-medlem sparer du 20 % på hele JA Micros udvalg med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort her.

JA Micro

Bredt udvalg af elektronik

Du kan finde produkter såsom opladere til bil og hjem, kabler, powerbanks, mobilholdere til bilen, samt et stort udvalg af headsets. 

Besøg JA Micros webshop
Grønne planer

Cellularline har grønne planer

For Cellularline betyder det at være førende i mobiltilbehørs-branchen at være bedre for verden og bære af positive værdier.

Læs mere om Cellularlines grønne planer hos JA Micro

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med JA Micro. Alle oplysninger og priser stammer fra JA Micro. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele