Flowering

Blomster siger mere end tusind ord.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 8 % rabat på alle køb hos Flowering.

ss

Blomster siger mere end tusind ord

Flowering binder farverige miljøbuketter af miljøcertificerede blomster, håndsorterede overskudsblomster samt lokaldyrkede danske blomster.

Tilsammen skaber de lykke ved enhver lejlighed og for vores planet.

Som medlem af FDM får du 8 % på alt hos Flowering med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

 

ss

Digital blomsterplatform med grøn omtanke

Flowering's livsmål er, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for naturen.

På trods af at være en digital platform, er Flowerings miljøbuketter håndbundet af oplærte florister og leveret samme dag, som Flowering modtager blomsterne.

Det garanterer skønne blomster og maksimal friskhed.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Flowering. Alle oplysninger og priser stammer fra Flowering. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele