By Fogstrup

By Fogstrups produkter følger trenden med slow fashion, hvor de gør op med brug og smid væk mentaliteten. Læder er et meget holdbart materiale som kun bliver smukkere med alderen, køb det og nyd det i lang tid.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb.

123

Gennemført Dansk Design - By Fogstrup

Designet er udsprunget af det nordiske stilrene look, gennemarbejdet med kvalitet for øje. Læderet er udvalgt nøje, så kun det bedste når kunderne, på værkstedet er materialer og produkter gennem menneskehænder, hvor der kæles for hver detalje.

123

Udvalg af kvalitets lædervarer

By Fogstrup sælger kvalitets lædervarer med Dansk design. De har en lang række lækre læder produkter både standard varer og unika produkter, derudover har de eget værksted hvor deres kvalitetsbevidste personale står klar til at hjælpe hvis du har special opgaver.

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos

By Fogstrup

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos By Fogstrup. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med By Fogstrup. Alle oplysninger og priser stammer fra By Fogstrup. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele