Mormors Loft

Hos Mormors Loft er kreativ leg i højsædet. Få rabat på et stort udvalg af legetøj, tegneserier og meget mere! 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 15 % rabat på alle dine køb hos Mormors Loft.

ss

Kreativ leg i højsædet

Mormors Loft tror på, at børn udvikler sig bedst gennem kreativ leg, og sætter kreativ leg i højsædet. 

Målet er at tilbyde kvalitetslegetøj, der stimulerer børnene til at bruge deres fantasi og skabe egne forunderlige verdener for en time, en formiddag eller en eftermiddag.

Som medlem af FDM får du 15 % på alt hos Mormors Loft med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Nøje udvalgt sortiment

Mormors Loft er selv store legebørn, og alt i deres sortiment har været igennem egne hænder.

Mormors Loft stiler ikke efter den butik med det største sortiment. I stedet er målet at være den butik med det mest nøje udvalgte sortiment. Et sortiment der bærer præg af barndom, nysgerrighed og leg.

Gå på opdagelse i Mormors Loft's legetøjsunivers

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Mormors Loft. Alle oplysninger og priser stammer fra mormors Loft. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele