ss

OBS! Aftalen med Profil Optik er ophørt

Rabataftalen med Profil Optik er ophørt pr. 30. november 2022.

OBS: Samarbejdet med Profil Optik er ophørt 

Åbn fordel

 

 

Sådan får du 6% rabat hos Profil Optik

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort
  2. Betal for dine varer og services hos profil Optik med dit tilmeldte betalingskort.

OBS: Rabatten gælder ikke på abonnementer hos Profil Optik.

Gå til ProfilOptik.dk

Danmarks største optikerkæde

Med 112 butikker over hele landet er Profil Optik Danmarks største optikerkæde. Optikerkæden er en del af svenske Synsam Nordic, som en af Europas førende aktører inden for optikbranchen, med fokus på både øjensundhed og bæredygtighed og børn.

Højt serviceniveau og stor faglighed

Kendetegnet for Profil Optik er et højt serviceniveau, en høj faglighed og en innovativ tilgang til faget med nogle af markedets bedst og mest avancerede redskaber og glas.

Gå til ProfilOptik.dk

 

Begrænsninger

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Rabatten registreres udelukkende ved køb med betalingskort og gælder ikke på abonnementer.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registreret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Profil Optik. Alle oplysninger og priser stammer fra Profil Optik. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele