ReLiving

ReLiving leverer unikke lamper fremstillet på eget værksted, tilbyder reparationer af lamper og laver lamper efter dit ønske på bestilling. 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb på ReLivings webshop og i deres fysiske butik.

asdf

Fremstilling på eget værksted

ReLiving arbejder med unikke lamper, som fremstilles på eget værksted og sælges i deres butik i Kalundborg og på deres webshop. 

Som medlem af FDM får du 10 % på alt hos ReLiving, online og i butik, med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

123

Reparation og lamper på bestilling

Udover at fremstille unikke lamper udfører ReLiving også reparationer af lamper og laver lamper på bestilling.

Skal du f.eks. bruge en anderledes og spændende lampe til stuen eller entreen, kan ReLiving lave den efter dine mål og ønsker.

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos ReLiving

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos ReLiving. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer hos ReLiving med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med ReLiving. Alle oplysninger og priser stammer fra ReLiving. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele