Retap

Prisvindende glasflasker i elegant skandinaviske design.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 15 % rabat på alt hos Retap.

ss

Prisvindende bæredygtige glasflasker

Retaps prisvindende glasflasker er et bæredygtigt alternativ til vandflasker i engangsplast.

Det elegante, skandinaviske design giver en god drikkeoplevelse.

Du får 15 % på alt hos Retap med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Vil mindske forbruget af engangsplastikflasker

Retaps mission er at mindske forbruget af engangsplastikflasker.

Produkterne er fremstillet ud fra en overbevisning om, at den mest bæredygtige måde at drikke vand på er at genopfylde genanvendelige vandflasker med postevand.

ss

Kan spare 17,9 kg CO2e årligt

En uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd viser, at man kan spare 17,9 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for en standard 0,5 liter PET plastikflaske.

Allerede ved den niende genopfyldning af Retap flasken, opnår man en lavere miljøpåvirkningen end ved brug af en enkelt vandflaske af engangsplastik.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Retap. Alle oplysninger og priser stammer fra Retap. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele