Dirks Jewellery

Dirks Jewellery fremstiller både smykker på eget værksted samt sælger ud af eksterne, håndplukkede brands. Besøg Dirks i deres butikker på Frederiksberg og Rødovre eller i deres online-butik.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 9 % rabat på alle dine køb.

ss

Spar 9 % på hele dit køb

Dirks Jewellery samarbejder med store brands, herunder Ole Lynggaard Copenhagen, Georg Jensen, Maanesten og mange flere.

Som medlem af FDM, får du 9 % i rabat på hele dit køb med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort.

Sådan får du 9 % FDM-rabat hos Dirks

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Dirks Jewellery. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer hos Dirks Jewellery med dit tilmeldte betalingskort.
Se Dirks udvalg af smykker
Dirks

Sikkerhed for god service

Dirks Jewellery er ikke en almindelig guldsmed, hvilket du fornemmer, så snart du træder over dørtrinnet til en af deres butikker.

Her bliver du mødt af en håndplukket blanding af smykker, der både tæller eget design og kendte brands fra ind- og udland. 

Dirks Jewllery

Stort udvalg og veluddannet personale

Hos Dirks finder du alt fra avantgardistiske cocktailringe og det klassiske diamantsmykke til smykker der designmæssigt og teknisk er i særklasse.

Du vil altid blive mødt af et veludannet og engageret butikspersonale.

Gå på opdagelse i Dirks' smykke-sortiment

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dirks Jewellery. Alle oplysninger og priser stammer fra Dirks Jewellery. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele