Hair Corporation

Eksklusive hårprodukter af højeste kvalitet.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 20 % rabat på alle online-køb hos Hair Coporation.

ss

Eksklusive brands af højeste kvalitet

Hair Corporation tilbyder eksklusive hår- og hudplejeprodukter af den højeste kvalitet.

Den høje kvalitet afspejler sig i produkternes ingredienser, som for nogle er rent økologiske, biokompatible og/eller veganske.

Som medlem af FDM får du 20 % på alt hos Hair Corporation med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Officiel Philip Martin's forhandler

Hair Corporation er officiel forhandler af Philip Martin's produkter. 

Philip Martin's beskæftiger sig med professionelle inden for hår- og hudpleje og tilbyder et meget specifikt koncept takket være produkter med innovative teknologier med høje kvalitetsstandarder.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Hair Corporation. Alle oplysninger og priser stammer fra Hair Corporation. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele