Happy Lama Fairtrade

Happy Lama Fairtrade tilbyder lækre alpaca-produkter fra Ecuador.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 20 % rabat på alle køb hos Happy Lama Fairtrade.

ss

Håndplukkede varer fra Ecuador

Happy Lama Fairtrades produkter er produceret i Ecuador, hvor indehaver Jan Tvernø personligt opsøger producenter i landets små farverige landsbyer.

På den måde får de og deres familie maksimalt udbytte af deres produktion uden mellemmand.

ss

Lækkert let, blødt og varmt

Evolutionen har gjort alpacaens hårfibre hule, og derfor yder ulden en naturlig isolering. Det betyder, at produkterne også er lettere og blødere end andre uldprodukter.

Happy Lama Fairtrades produkter er en kombination af 70% alpacauld og 30% akryl. Denne vellykkede kombination, som vi har udviklet i samarbejde med vores dygtige producenter, gør produkterne vaskbare, bløde og slidstærke.

Sådan får du 20 % rabat hos Happy Lama Fairtrade

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til webshop

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Happy Lama Fairtrade. Alle oplysninger og priser stammer fra Happy Lama Fairtrade. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele