Juvelgruppen

Få en god og ægte oplevelse hos Juvelgruppen - din guldsmed i Odense og online.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 6 % rabat på alle dine køb hos Juvelgruppen.

  • Spar 6 % som FDM-medlem

  • Ægte smykker i højeste kvalitet

  • Butik i Odense og online

ss

Få en god og ægte oplevelse hos Juvelgruppen

Som kunde hos Juvelgruppen er du sikker på føle dig velkommen og godt tilpas – uanset om du handler i smykkebutikken i Odense eller online.

Derfor er Juvelgruppens personale altid til rådighed med kompetent viden og vejledning der sikrer, at du får det rigtige smykke med hjem.

Som medlem af FDM får du 6 % på alt hos Juvelgruppen med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

God service og ægte smykker af højeste kvalitet

I den fysiske smykkebutik i Odense såvel som i onlineshoppen bestræber Juvelgruppen sig på at levere god service og sælge ægte smykker af højeste kvalitet.

Juvelgruppen brænder for at give dig kvalitet, kyndig vejledning og et bredt sortiment for pengene.

 

ss

Bredt smykke-sortiment

Juvelgruppen samarbejder med en lang række af forskellige smykkeproducenter og forhandler et bredt udvalg af smykkedesigns.

Hvad end du er til det klassiske, det moderne eller noget derimellem, har vi med garanti smykker, der vil falde i din smag.

Gå på opdagelse i Juvelgruppens brede udvalg af smykker

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Juvelgruppen. Alle oplysninger og priser stammer fra Juvelgruppen. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele