Norlite

Danske designure til mænd og kvinder.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle online-køb hos Norlite.

ss

Minimalistiske designure

Norlite Denmark blev etableret i 2015 af to danske ur-entusiaster. Formålet var meget klart - at designe smukke, minimalistiske ure til kvinder og mænd

Ure som skiller sig ud fra mængden og som samtidig tilbyder en bred vifte af valgmuligheder. Unikke produkter til fornuftige priser.

Som medlem af FDM får du 10 % på alt hos Norlite med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

 

ss

Bredt udvalg af kvalitetsure

Alle ure fra Norlite er med ridsefrit safirglas og enten slim-line meshlænker, kalveskindsremme eller massive urlænker.

Der er mange at vælge imellem, så kig ind i webshoppen og bliv en del af Norlite Denmark familien.

Gå på opdagelse i Norlite's sortiment

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Norlite. Alle oplysninger og priser stammer fra Norlite. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele