Guldsmed Gergin

Håndlavede smykker, specialfremstillet til dig.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alt hos Guldsmed Gergin.

ss

Smykker håndlavet med kærlighed

En guldsmede eller smykkeforretning er ingen sjældenhed. Der er imidlertid stor forskel på, om butikkerne kun forhandler eller også fremstiller og reparerer smykker.

Som guldsmed i Odense tilbyder Guldsmed Gergin både fremstilling og reparation af smykker.

Du får 10 % rabat på alt hos Guldsmed Gergin med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Specialfremstillede smykker

Når du træder ind i Guldsmed Gergin, finder du kun en lille udstilling af færdige smykker.

Det skyldes, at langt de fleste smykker er specialfremstillet til hver enkelt kunde. Det betyder, at de smykker, du finder hos Guldsmed Gergin, altid er unikke.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Guldsmed Gergin. Alle oplysninger og priser stammer fra Guldsmed Gergin. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele