maq jewelry

maq jewelry er et unikt smykkeunivers med eksklusive og håndlavede smykker.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 25 % rabat på alt hos maq jewelry.

123

Eksklusive og håndlavede smykker

maq jewelry er et unikt smykkeunivers med eksklusive og håndlavede smykker designet med kærlighed til personlig stil og god kvalitet. Det er smykker til den æstetiske og kvalitetsbevidste kvinde, der gerne vil understrege det personlige og individuelle look. maq jewelrys produktion er bæredygtig og derfor har de et begrænset varelager.

 

123

Høj kvalitet du kan glæde dig over!

Hos maq jewelry er alle smykker af virkelig høj kvalitet, som du kan glæde dig over i mange år. Hvert smykke udarbejdes individuelt på deres værksted på Mallorca, hvor alle dele er syet sammen en efter en, og bliver til unikke og eksklusive smykker til den moderne, uafhængige, feminine og elegante kvinde. 

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med maq jewelry. Alle oplysninger og priser stammer fra maq jewelry. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele