Spinning Jewelry

Spinning Jewelry har siden 1985 skabt feminine og stilfulde smykker i høj kvalitet i et mix af sterlingsølv, 22 karat guld, ferskvandsperler og funklende ædelsten.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb hos Spinning Jewelry.

  • Spar 10 % som FDM-medlem

  • Skab et personligt look

  • Vælg mellem ringe, øreringe, halskæder og meget mere

ss

Design dine egne smykker

Smykker kan fortælle historier, tilføje farver, understrege personlighed og symbolisere minder.

Hos Spinning Jewelry er du din egen smykkedesigner.

Som medlem af FDM får du 10 % på alt hos Spinning Jewelry med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Skab dit eget personlige look

Alle Spinning Jewelry's smykker er designet til at kunne kombineres på kryds og tværs, så du nemt kan bruge din kreativitet og fantasi til at skabe dit eget personlige look.

Når du kombinerer forskellige smykker med hinanden, kan du hurtigt skifte fra enkelt og stilrent til råt og opsigtsvækkende.

Gå på opdagelse i Spinning Jewelry's univers

ss

Nordisk enkelthed med White Pearls

Elsker du den nordiske enkelthed, er White Pearls-kollektion lige noget for dig. Her er smukke hvide ferskvandsperler kombineret med guld eller sølv i et stilrent design.

White Pearls giver dig fem ringe og to ørestikker at vælge mellem – eller sammensætte på kryds og tværs. De enkle ringe kan kombineres med flere ringe, men gør sig også smukt alene.

Gå på opdagelse i White Pearls-kollektionen

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Spinning Jewelry. Alle oplysninger og priser stammer fra Spinning Jewelry. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele