Bambooz

Bambooz er det perfekte sted at købe at købe undertøj og træningstøj i bambusstof, som giver en enestående komfort og ydeevne.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb.

ss

Højkvalitets bambusstof 

Bambooz har testet bambusstoffer og prototyper i over et år og er nu klar med deres første kollektion. En ting er at bambusstof er ekstremt blødt, behageligt og åndebart, men deres design og pasform er lige så vigtig for komforten, og har derfor udviklet deres eget undertøj og træningtøj

123

Bæredygtighed og CSR

Alle Bambooz produkter er designet i Danmark og ansvarligt fremstillet i Kina og udvalgte områder rundt om i verdenen. Deres produkter er syet i sikre og ansvarlige faciliteter, der sikrer gode og trygge rammer for medarbejdere. Bambooz sikrer deres produkter skabes etisk - med mennesker og miljø i spidsen. 

 

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos Bambooz

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Bambooz. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Bambooz. Alle oplysninger og priser stammer fra Bambooz. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele