Friluft.dk

Friluft.dk forhandler tøj og grej til jagt og outdoor. Sortimentet tæller produkter fra nogle af de bedste brands på markedet, så du er sikret topkvalitet, uanset hvad du skal bruge.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 7 % rabat på alt hos Friluft.dk.

ss

Vandretøj og outdoor-grej

På friluft.dk finder du et stort udvalg af tøj og grej til outdoor-eventyr. Uanset om ruten hedder Caminoen eller Mols Bjerge, skal du ikke gå ned på udstyr.

Derudover kan du blive klædt på fra top til tå, uanset om du skal afsted om sommeren eller om vinteren.

Du får 7 % på alt hos Friluft.dk med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

Jagttøj til herre og dame

Står der jagt på programmet, kan du også finde både tøj og sko til formålet.

Varme jagtjakker til de kolde måneder, isolerende gummistøvler til de regnfulde dage og lette jagttrøjer til de lune dage.

Friluft.dk har det hele, så du kan blive helt rigtigt klædt på inden næste jagttur.

ss

Prisgaranti og gratis ombytning

Når du handler hos friluft.dk, er du sikret markedets bedste priser. Der er nemlig prisgaranti, så de matcher prisen, hvis du finder den samme vare billigere et andet sted.

Derudover skal du ikke være nervøs for, om vandrestøvlerne klemmer, eller bukserne er for lange i benene. Med gratis ombytning kan du nemt sende varen retur og få en anden størrelse tilsendt uden beregning.

Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Friluft.dk. Alle oplysninger og priser stammer fra Friluft.dk. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele