Junggaard

Hos Junggaard er en butik beliggende i hovedgaden i Haslev, hos Junggaard finder du et pænt og varieret udbud af børnetøj og sko til piger og drenge i alderen fra 0-16 år

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb.

ss

Stort udvalg af tøj og sko

hos Junggaard finder du et pænt og varieret udbud af børnetøj og sko til piger og drenge i alderen fra 0-16 år, derudover har vi dametøj fra det kendte brand JDY (jaquline de young). Vi fører mærker fra kendte brands og enkelte udenlandske brands.

123

Du er altid velkommen!

Du kan handle 24 timer i døgnet - også om søndagen. Hos Junggaard samler de på glade og tilfredse kunder og de hjælper og vejleder deres kunder til at træffe det rigtige valg - du kan altid ringe eller skrive til Junggaard hvis du er i tvivl om strørrelser eller andet.

 

Sådan får du 10 % FDM-rabat hos Junggaard

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Junggaard. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Junggaard. Alle oplysninger og priser stammer fra Junggaard. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele