Nordic Fashion Outlet

Velkommen til Fashion Outlet webshop. Her finder du et bredt udvalg af spændende varer, til både mænd, kvinder og børn, i alle aldre. Deres sortiment er høj kvalitet til faste lave priser.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 5 % rabat på alle dine køb.

123

En verden af tilbud

Fashion Outlet består både af en tøjbutik i Varde og en online webshop. For dem er det vigtigt at Serviceniveauet i top, og at alle vores kunder både i butikken og online bliver mødt af en formidabel og personlig kundeservice. De står derfor altid til rådighed med deres faglige kompetencer. Når du handler hos Fashion Outlet sparer du altid op til 70%.

Sådan får du 5 % FDM-rabat hos Nordic Fashion Outlet

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos Nordic Fashion Outlet. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Nordic Fashion Outlet. Alle oplysninger og priser stammer fra Nordic Fashion Outlet. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele