Nomerne

Den prisbelønnede serie, Nomerne, er udgivet af forlaget Agama Publishing og skrevet og tegnet af Jan Kjær. 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 10 % rabat på alle dine køb

bog

Fantastiske historier for de 4-10 årige.

Nomernes fantastiske univers byder på billedbøger til oplæsning, men også letlæste bøger (i forskellige sværhedsgrader) til når børnene selv er klar til at læse.

Bøgerne ligger øverst på bibliotekernes udlånslister, og Jan Kjær er desuden blevet tildelt “Forfatterprisen” for det inspirerende univers.

gratis

En verden af kreativitet.

Udover de eventyrlige historier er serien kendt for sin usædvanlige involvering af læserne. På hjemmesiden findes et hav af gratis ekstramaterialer, der inspirerer børn til kreativ udfoldelse eller sociale aktiviteter: Maleark, opskrifter, online musikstudie, ’rul-en-nom’-tegneark og meget meget mere.

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Nomerne. Alle oplysninger og priser stammer fra Nomerne. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...