Podimo: Eksklusive podcasts

Få ubegrænset adgang til hundredvis af eksklusive podcasts og populære lydbøger.

Som FDM-medlem får du 15 % rabat på dit abonnement hos Podimo med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele - også på kampagnetilbud. Tilknyt dit betalingskort

  • Spar 15 % på dit Podimo-abonnement

  • Få adgang til hundredvis af eksklusive podcasts

  • Lyt så længe og meget du vil

ss

Eksklusive podcasts lige ved hånden

På Podimo finder du både podcasts, du allerede lytter til, og en perlerække af nye, spændende og eksklusive podcasts, som du ikke finder andre steder. Mads og A-holdet, Klovn og Dårlig dommerne er bare nogle af de titler, du helt eksklusivt får adgang til med Podimo.

Som FDM-medlem sparer du 15 % på dit abonnement hos Podimo med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort her.

ss

Stort udvalg af særlige lydbøger

Foruden podcasts giver Podimo også adgang til et stort udvalg af særligt udvalgte lydbøger.

Synergien mellem podcast- og lydbogs-universet giver dig de allerbedste muligheder for at lytte til lige netop dét indhold, du ønsker.

Sådan får du 15 % rabat på Podimo

For at opnå rabatten på 15 % på Podimo (gælder også på kampagnetilbud), skal dit betalingskort være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit betalingskort

Gå til Podimo

 

VIGTIGT

For at din rabat registreres gennem FDM-fordele, og du får dine 15 % rabat på Podimo, er det vigtigt, at du aktiverer dit Podimo-abonnement direkte via. Podimo's egen hjemmeside og IKKE via. Apple Store. 

Inden du downloader Podimo appen på din telefon, skal du i stedet aktivere dit abonnement via. browseren (Safari, google Chrome, etc.) på din telefon.

Rabatten gælder kun for nye abonnenter

 

Vi har lavet en guide til dig, så du er sikker på at få din rabat.

 

ss

Trin 1

1) For at få 15 % hos Podimo, skal dit betalingskort være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit betalingskort

2) Gå til Podimos hjemmeside via browseren på din telefon

3) Ignorér forslaget om at hente Podimo appen i App Store eller Google Play indtil du har oprettet dig som bruger.

4) Klik på den grønne knap "Start medlemskab", "Fortsæt" eller "Spar xx %". Hvad der står på knappen afhænger af, hvilket Podimo kampagnetilbud, som er gældende i den periode, du bestiller.

Vær opmærksom på:
Når du vælger betalingsmetode på næste side er det vigtigt, at du vælger at betale med et betalingskort som er tilknyttet FDM-fordele.

 

Bliver du bedt om at vælge betalingsmetode, skal du IKKE vælge at betale med Apple (Apple ID, Pay eller andet relateret).
Betaler du gennem vil Apple vil du ikke få din FDM-rabat.
ss

Trin 2

1) Indtast dit Navn, din E-mail og vælg en adgangskode.

2) Klik herefter på den grønne "fortsæt"

3) Indtast oplysningerne på et af dine tilknyttede betalingskort på næste side. 

4) Du modtager herefter en ordrebekræftelse på E-mail. 

5) Du er nu oprettet som bruger og kan nyde godt af dine 15 % rabat på dit Podimo-abonnement - uanset hvilket kampagnetilbud, du har aktiveret dit medlemskab i forbindelse med. 

6) Du kan nu hente Podimo appen på alle dine enheder fra App Store og/eller Google Play og gå på opdagelse i det store udvalg af eksklusive podcasts og lydbøger.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Podimo. Alle oplysninger og priser stammer fra Podimo. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Endvidere registreres rabatten ikke, hvis der betales via Apple ID i App store. Heller ikke selvom du har dit tilknyttede FDM-betalingskort koblet op på dit Apple ID. Hvis "Apple" står som betalingsmetode på dit Podimo-bonnement under 'medlemskab', registreres din rabat IKKE i FDM-fordele.

Læs guiden

FDM-rabatten gælder kun for nye abonnenter

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele