Sommer i Danmark med FDM

Om du skal booke ferie, på opdagelse i det danske sommerland eller gøre bilen klar til turen, vil vi gerne hjælpe. Vi har gjort det nemt for dig at nyde den danske sommer og samlet dine fordele ét sted.

planlæg ferien med fdm og få rabat

Planlæg ferien med FDM

Som FDM-medlem har du mange muligheder for at planlægge din ferie og spare penge på opholdet. Vælg mellem hyggelige sommerhuse, familievenlige feriecentre, campingpladser og dejlige hoteller over hele landet.

Læs mere
er bilen klar til turen

Gør bilen klar til turen

Selvom turen ikke går til syden, er det alligevel en god idé at sikre sig, at bilen er klar til sommeren. Som FDM-medlem kan du få centrale dele af din bil gennemgået kvit og frit på alle FDM testcentre. Det er din sikkerhed for, at bilen er klar til sommerens køreture.

Læs mere
Sådan bruger du FDM på vejen

Brug FDM på vejen

Du kan også bruge FDM, mens du er på vejen. Melder sulten sig hos dig eller bilen, skal du over broen eller med færgen, er det en god idé at have FDM med dig - for der er penge at spare.

Læs mere
oplevelser

Oplevelser med FDM-rabat

Du kan også få mange spændende og hyggelige sommeroplevelser med FDM. Der er oplevelser for store og små, så det er bare om at komme afsted. Gå på opdagelse, og se dine muligheder for at få rabat. 

Læs mere

Er du ikke medlem endnu?

Som medlem af FDM har du adgang til bileksperter, der brænder for at hjælpe dig og din bil. Men vidste du, at du også kan få rabat på benzin til bilen, værksteder, rustbeskyttelse, og en lag række oplevelser og overnatningsmuligheder? Meld dig ind idag, og bliv en del af FDM.

Bliv medlem