Rekordstor elbilmesse indtager Bella Centret

FDMs medlemmer kan se frem til at prøvekøre 70 forskellige af fremtidens elbiler, når efterårets eCarExpo løber af stablen

Mand kigger ind i udstillet Audi e-tron GT på elbilmessen eCarExpo.
Bilist

Måske har du planlagt påskens aktiviteter. Sommerferien er muligvis endda på plads. Men er du ekstraglad for langtidsplanlægning, kan du nu også tilføje i kalenderen, hvad du skal i weekenden 28.-29. oktober. Du skal nemlig til eCarExpo i Bella Centret!

– Det er vigtigt for os, at vores medlemmer får nogle særlige fordele, så derfor vil der også i år komme rabat på indgangen, siger administrerende direktør i FDM Stina Glavind.

FDM er endnu en gang hovedsponsor for elbilmessen og deltager aktivt på messen alle dage. Bl.a. vil der være sceneoptrædener med deltagelse af flere FDM-ansatte, og ligesom de forrige år vil FDM have en centralt placeret stand på messen. Her vil medlemmerne kunne få rådgivning og få svar på deres spørgsmål inden for elbiler og ladeløsninger, ligesom der vil være gode messetilbud og rabat på indmeldelse for dem, der ikke allerede er en del af FDM. FDMs medlemmer kommer naturligvis ind på messen til halv pris.

– FDM ønsker at være med til at fremme den grønne omstilling, og derfor er vores tilstedeværelse på eCarExpo ikke bare naturlig, men højtprioriteret. Det er hér, vi møder de elbilinteresserede medlemmer, og hér, mange af nyhederne inden for elbilisme bliver præsenteret. FDM er alle danske bilisters forbrugerorganisation og ønsker at gå forrest, når det handler om elbilismens udvikling. Derfor er det selvfølgelig vigtigt for os at være aktivt til stede på Nordens største elbilmesse, udtaler FDMs administrerende direktør, Stina Glavind.

Fordoblet messeareal

Efter sidste års succes med mere end 12.000 besøgende og 2.000 kørte prøveture har mange udstillere allerede meldt deres ankomst igen.

– Vi har store forventninger til årets eCarExpo. Antallet af nye elbiler på det danske marked eksploderer med over 70 nye modeller og modelvarianter i år, og publikum kan glæde sig til at se og prøvekøre størstedelen af dem på messen, siger Camilla Messer Thomsen, landechef for eCarExpo Danmark.

FDMs direktør, Stina Glavind, taler under eCarExpo-messen 2022.
FDMs direktør, Stina Glavind, under sidste års eCarExpo. FDM er igen i år hovedsponsor, og Stina Glavind og flere af FDMs eksperter inden for elbilisme vil også være til stede under dette års elbilmesse i Bella Centret.

Nyt i år er – ud over et fordoblet messeareal og et markant øget antal udstillede biler – danmarkspremiere på eComExpo – en helt ny dansk messe om fossilfri løsninger til transportbranchen. Messen for transportbranchen løber af stablen torsdag den 26. oktober.

– Den grønne omstilling af transportsektoren accelererer kraftigt nu. Sidste forår afviklede vi eComExpo med succes i Stockholm, og nu bringer vi konceptet til Danmark. eComExpo sætter fokus på, hvordan transportsektoren kan blive fossilfri med el, brint og biobrændstoffer. Det indbefatter alle former for køretøjer – lige fra elladcykler over elvarebiler til busser og lastbiler på el – men også transport med tog, skib og fly af såvel passagerer som gods, forklarer Gunnar Dackevall, direktør for eCarExpo.

Mere info om eCarExpo følger senere på året.

 

Vil du modtage FDMs nyhedsbreve?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve, hvis du vil holde dig orienteret om bilnyheder og forbrugerhistorier om livet som bilist.

Få FDMs nyhedsbreve