Randi, medarbejder i FDM

Mit navn er Randi, jeg er 42 år og arbejder som projektleder i FDM travel. Jeg har været hos FDM travel siden 2000, hvor jeg startede som kontorelev med speciale i rejseliv. Siden har jeg haft mange kasketter på, jeg har både været rejsekonsulent, bureauchef, supervisor og nu projektleder. Hvor det tidligere var min fornemmeste opgave at supportere kunderne, er det nu at supportere sælgerne i FDM Travel.
Skillestreg

Hos FDM arbejder jeg med

... at fejlmelde og videreudvikle vores systemer, så de bliver bedre for vores rejsespecialister, ligesom jeg hjælper dem med de problemer, de støder ind i. Jeg supporterer rejsespecialisterne med problemløsning og brugerhåndtering, og jeg finder kreative løsninger for dem.

Derudover oplærer jeg alle nyansatte rejsespecialister i vores bookingsystem, Travelbox og vores nye CRM-system.

Min hverdag hos FDM byder på

... afveksling. Jeg ved aldrig hvilke udfordringer, jeg møder, når telefonen ringer. Jeg har samtidig nogle projektopgaver, der kører over tid, og som jeg bedre kan planlægge.  Lige nu er vi ved at lave en ny integration til Travelbox, og så fylder det mere end andet. 

Vi har releases fire gange om året, hvor vi tilføjer nyt, og i perioden imellem laves der specifikationer og tests, så det forhåbentligt fungerer fejlfrit, når det bliver implementeret. I forbindelse med en release afholder vi møder, hvor jeg gennemgår det nye for alle rejsespecialisterne.

Mit arbejde hos FDM er spændende, fordi

... jeg får lov at bruge mit servicegen. Hvor jeg tidligere har supporteret kunderne, så er mine kunder nu vores rejsespecialister. Derudover synes jeg, at det er fedt at nørkle i de ting, der ikke fungerer optimalt, og være med til at finde en løsning på det – om det så er systemet, der skal ændres i, eller om jeg skal være med til at finde en alternativ arbejdsgang.

Så mit arbejde er spændende, fordi jeg får lov til både at yde service og være problemløser.

Det er sjovt at gå på arbejde, fordi

... jeg har nogle skønne kollegaer. Det er noget af det, der får mig til at blive, selvom jeg har en times kørsel hver vej. Jeg er glad for at være sammen med dem, sparre med dem og for deres selskab – de gør, at jeg tager køreturen.

FDM er en god arbejdsplads for mig, fordi

... der er plads til alle, og der er mulighed for fleksibilitet ift. hjemmearbejde og privatliv. Hvad end der måtte komme, så kan det altid løses. Jeg har været her i 20 år og fået mange muligheder og haft forskellige kasketter på, og det gør FDM til en god arbejdsplads.

Jeg bliver udfordret igen og igen, for der kommer hele tiden nye ting, f.eks. relancering af hjemmeside eller udvikling af nye systemer