Stine, medarbejder i FDM

Mit navn er Stine, jeg er 23 år og har været hos FDM i syv måneder, men tiden flyver af sted. Jeg hørte om jobbet, fordi jeg gennem mit eget medlemskab oplevede rigtig god stemning og service fra de medarbejdere, jeg talte med, og jeg fik lyst til at blive en del af det. Så jeg spurgte, om de søgte, og om det krævede noget bestemt erfaring.
Skillestreg

Hos FDM arbejder jeg med

... vores medlemmer. Jeg hjælper medlemmer med at booke tider til test og bilsyn, ændre i deres abonnementer og svare på spørgsmål om vejhjælp, kampagner og alle vores medlemsfordele. Der kommer spørgsmål i øst og vest, så mit arbejde handler også meget om at opsøge viden, ud over den jeg fik i oplæringsperioden.

Derudover har jeg ansvaret for vores vagtplan og morgenbrief, som jeg sender ud hver morgen. I mit team har vi alle et ansvarsområde, f.eks. er min ene kollega ham, vi går til, hvis vi har spørgsmål til test og bilsyn eller mekanik generelt; han er nemlig tidligere mekaniker. Så vi er rigtig gode til at videndele, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe vores medlemmer.

Min hverdag hos FDM byder på

... udfordringer og spændende opgaver. Vores medlemmer har altid mange forskellige spørgsmål, og det er også med til at udvikle mine kompetencer, fordi jeg er nødt til at opsøge meget viden. Ud over at være medlemssupporter hjælper jeg også til i receptionen, så vores receptionist kan få nogle pauser.

Det gør jeg bl.a., fordi jeg rigtig godt kan lide at møde alle i huset, så jeg er bare glad for at kunne hjælpe til.

Mit arbejde hos FDM er spændende, fordi

... ikke alle dage er ens, og fordi jeg får lov til at arbejde med kundeservice og administration, som jeg rigtig godt kan lide. Derudover er det spændende at arbejde på tværs. Man skal vide rigtig mange ting, men det er der også mange, der gør i FDM, og den viden gør vi i mit team godt brug af. Jeg er f.eks. ofte i kontakt med teknisk og juridisk rådgivning, hvor der er meget viden og læring at hente.

Det er sjovt at gå på arbejde, fordi

... jeg sidder med nogle opgaver og ikke mindst nogle kollegaer, som jeg er rigtig glad for. Alle snakker godt sammen, og vi har det sjovt sammen. Det er et skønt fællesskab at være i, for man føler sig hørt og set, og man kan snakke med sine kollegaer om alt, både fagligt og privat. Selvom vi er en travl afdeling, dyrker vi fællesskabet ved at holde nogle pauser sammen og hente en kaffe eller gå en tur.

I mit team er vi som én stor familie, fordi vi er så forskellige mennesker og i alle aldersgrupper. Det gør meget for mig at have kollegaer, hvor vi gør noget ekstra for hinanden, f.eks. som at pynte op ved fødselsdage og have feriekage med. Mine kollegaer gør, at jeg har lyst til at tage på arbejde!

FDM er en god arbejdsplads for mig, fordi

... jeg føler mig set og værdsat, og jeg bliver anerkendt for min indsats. Det gør også, at jeg har lyst til at lave mere, som at hjælpe til i receptionen, selvom det ikke er det, jeg er ansat til. Jeg er glad for mit arbejde, så jeg vil gerne hjælpe til, hvor jeg kan, både for min leder og mine kollegaers skyld.

Jeg er stolt af at sige, at jeg arbejder hos FDM. Jeg går ind for vores værdier, og selv som medlem, inden min ansættelse, var jeg, og er jeg, glad for de mange produkter, FDM leverer.