Få rabat på entré til Jesperhus, når du er medlem af FDM

Jesperhus - rabat på entré

Jesperhus er et feriecenter og forlystelsespark med massevis af oplevelser og hjem for det skøre jungledyr Hugo!

Vi sælger desværre ikke flere entrébilletter til Jesperhus sæson 2019. Husk at  du stadig kan spare min. 300 kr. på ferieophold med FDM.

Medlemspris 170 kr. - normalpris 189 kr.

Når entré er betalt, er alle forlystelser gratis

Mød jungledyret Hugo

Vi sælger desværre ikke flere entrébilletter til Jesperhus sæson 2019. Husk at  du stadig kan spare min. 300 kr. på ferieophold med FDM.

Sådan får du rabat til Jesperhus

  1. Du skal købe din entrébillet gennem FDM, før du tager i Jesperhus.
  2. Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.
  3. Du skal kunne fremvise dit FDM medlemskort ved ankomst til Jesperhus. Ellers vil rabatten blive krævet tilbage.

Jesperhus Feriepark
Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors

Find vej til Jesperhus
 

Jesperhus - hjem for det skøre jungledyr Hugo

Jesperhus er et feriecenter og forlystelsespark med massevis af oplevelser og hjem for det skøre jungledyr Hugo!

Kom helt tæt på dyrene i den børnevenlige zoo, som er en kæmpe indendørs jungle på 3000 m2, hvor I kan opleve fritgående aber, papegøjer, leguaner. Flere gange om dagen kan I for eksempel se shows med papegøjerne. I kan også blive dyrepasserens hjælper, hvor I kan hjælpe dyrepasserne med at fodre og træne dyrene.
 
I den 8 hektar store park kan I nyde blomsternes smukke farvespil og lytte til lyden fra de rislende vandfald.
Slip børnene løs i det indendørs Hugoland, hvor børnene kan lege i Ritas Rævehule eller Dellekajs hytte, prøve kræfter med Tarzanstien eller tage en tur i 4D-biografen. Udenfor finder I et dejligt Piratland med karruseller og forlystelser.

Overnat i Jesperhus

Der er flere muligheder for overnatning i Jesperhus. Jesperhus har 143 hytter hvor nogle er tematiseret i Hugostil og andre er alm. A-hytter. Jesperhus har også store huse med plads til to familier. Og naturligvis kan man altid komme med sit eget telt eller campingvogn.

Hvis I bor på Jesperhus feriecenter, kan I frit benytte de fleste aktiviteter. F.eks. Hugos Badeland, aktivitetshallen med sport og leg, fiskesøen, Hugos værksted og meget mere. Andre ting betaler man for. F.eks. bowling, minigolf, havfruesvømning, Piratskole mv.  

Book dit ferieophold på jesperhus.dk og få rabat, når du er medlem af FDM. Spar mindst 300 kr. ved bestilling af hytte eller enhed til min. 2500 kr. Brug rabatkoden: 200080. I skal kunne fremvise jeres FDM medlemskort ved ankomst - ellers vil rabatten blive krævet tilbagebetalt.

Rabatten gælder kun for 2020.

Underholdning i lange baner

I kan opleve Jungledyret Hugo og vennerne i forskellige shows gennem sæsonen. Der er tre forestillinger i blomsterparken, to godnatshows og årets store Pirat-show. Piratshowet er en storslået forestilling med action, magi, konkurrencer og musikalske indslag. Læs mere på Jespershus hjemmeside for mere information omkring de enkelte shows.

(Bemærk, at der er forskel på underholdning afhængig af sæson)

Nyhed 2019

Zik og Zaks abeland. Stort tematiseret legehal på feriecenteret. Når man bor i Jesperhus, er der fri adgang.

Forbruger- og købsinformation

Købte entrébilletter kan ikke refunderes. Hvis du booker et ferieophold, skal det koste minimum 2500 kr. og bookes online. Det kan ikke kombineres med andre rabatter. Du kan læse vores handelsbetingelser her.