Få 10% rabat hos Super Dæk Service som FDM-medlem

Få 10% rabat hos Super Dæk Service som FDM-medlem

Som FDM-medlem får du rabat hos Super Dæk Service-afdelinger i hele Danmark.

Super Dæk Service giver 10% rabat til alle FDM-medlemmer på værkstedsregningen, dæk og fælge.

Se hvordan

Mere end 60 afdelinger i Danmark

3 års garanti på OE-godkendte reservedele

Der førers mærker som f.eks. Michelin, Continental, Hankook og Goodyear

Sådan får du 10% rabat på dæk, fælge og værkstedsarbejde

Husk altid at oplyse om FDM medlemskab ved prisforespørgsel samt at fremvise medlemskort ved betalingen. Når beløbet, fratrukket rabat, er tastet ind på dankortterminalen, skal du:

  1. Køre dit FDM medlemskort igennem dankortterminalen.
  2. Kortet godkendes.
  3. Betal herefter med kort eller kontant. 

Find din lokale afdeling

Som FDM-medlem får du 10% rabat hos  Super Dæk Service som har mere end 60 afdelinger i hele Danmark. Rabatten gælder på hele sortimentet af dæk. Der førers mærker som f.eks. Michelin, Continental, Hankook, Goodyear, Nordexx og Nexen. Du får også rabat på hele udvalget af fælge. Samtidigt får du som FDM-medlem 10% på værkstedsregningen.

Få reparationskontrol som FDM-medlem

Når du er medlem af FDM, er reparationskontrol en del af dit medlemskab. Derfor kan du få FDMs eksperter til at tjekke det reparations- og servicearbejde, du har fået udført hos Super Dæk Service. Læs mere om reparationskontrol

Om Super Dæk Service

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet er de i dag et af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

Dækcenter

Super Dæk Service er dækspecialister og eksperter i at finde netop de dæk og fælge, der passer til dit budget, dit behov og til din bil. Super Dæk Service kender til vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj, så er du i tvivl om, hvilke dæk din bil mangler, så tøv ikke med at kontakte deres fagmænd i et af de 60 dækcentre. Hos Super Dæk Service sælges alle de store mærker inden for kvalitetsdæk til en pris, der er til at forstå og som ikke punkterer budgettet. Du kan se alle dæk og fælge i Super Dæk Services webshop.

Hos Super Dæk Service kan du også booke hjulskifte og få hjulopbevaring.

Serviceeftersyn

Super Dæk Service er mere end et dækcenter. Deres mekanikere har alle de nødvendige certificeringer, så de kan foretage alle serviceeftersyn på din bil - uanset om den er japansk, fransk eller amerikansk. Du kan nemt se, hvilken service din bil står overfor ved hjælp af deres Serviceberegner. Du skriver blot din bils nummerplade og kilometerstand, så får du en indikation over din bils næste service med tilhørende pris.

Værkstedsydelser

Udskiftning af udstødning, bilbatteri, bremser, motorolie udskiftning af tandremme... Ja listen over Super Dæk Service værkstedsydelser er lang, og der ydes tilmed 3 års garanti på OE-godkendte reservedele. Der gives desuden en særlig rabat på udskiftning af autoruder på hele 30%. Hos Super Dæk Service er de også eksperter i aircon og klimaanlæg, så klimaet i din bil kan tilpasses både sommer- og vintervejret. De kan skifte og kontrollere støddæmpere og fjedre, så din bil er sikret optimalt vejgreb. I samme ombæring kan Super Dæk Service foretage en sporing af styretøjet, med nyeste teknologi på markedet, så din trafiksikkerhed og benzinøkonomi er intakt

FDM Kvalitetskontrol

Super Dæk Service kontrolleres løbende af FDM Kvalitetskontrol.

Begrænsning

Rabatten gælder kun hos Super Dæk Service og kan ikke kombineres med andre rabatkort eller loyalitetsaftaler. Husk ved enhver forespørgelse at oplyse at du er medlem af FDM.

Forbruger- og formidlingsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Super Dæk Service. Alle oplysninger og priser stammer fra Super Dæk Service. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.