Batteritest til elbil - TÜV-godkendt

Batteritest til elbil hos FDM

Nu kan du som FDM-medlem få en uvildig test af højvoltbatteriet på din elbil eller plugin-hybrid med Aviloo Batteritest. Testen er til dig, der fx ønsker at kende batteriets tilstand, inden du skal købe eller sælge en brugt elbil.

For at bestille tid til batteritest, skal du udfylde en kontaktformular. Når vi har modtaget kontaktformularen, ringer vi til dig indenfor to hverdage og aftaler tid og dato for start af testen.

Lige nu tilbyder vi kun batteritesten i FDMs testcenter i Lyngby, Roskilde, Hillerød, Odense, Aarhus og Aalborg.

Pris for FDM-medlemmer: 1299 kr.

Bestil test

Få tjekket batteriet på elbilen

Højvolt-batterier er dyre, og derfor kan det være relevant at kende restkapaciteten, hvis du f.eks. vil tjekke batteriets tilstand indenfor garantien, eller hvis du skal sælge en brugt elbil.  

FDM kan i samarbejde med Aviloo tilbyde en uvildig batteritest, så du kan få testet sundhedstilstanden på elbilens batteri. For at bestille testen skal du være medlem af FDM. Er du ikke allerede medlem, kan du blive medlem her

Det er nemt at teste bilens batteri. Du møder blot op på vores testcenter i Lyngby, Roskilde, Hillerød, Odense, Aarhus eller Aalborg, og så sørger vores testassistent for at installere en testenhed, en såkaldt dongle, i din bil, som skal analysere batteriet under kørsel. Du skal køre rundt med donglen, indtil din bil når 10% ladetilstand, og herefter afsluttes testen. Du får en SMS, når testen er færdig, og vi sørger selvfølgelig for at afmontere donglen igen.

Når testen af batteriet er afsluttet, får du tilsendt et certifikat med resultaterne efter to dage. Dette certifikat kan du f.eks. fremvise til køber, hvis du skal sælge din brugte elbil.

Har du spørgsmål til testens resultater, kan du altid ringe til FDMs rådgivning på telefon 70 13 30 40 og få hjælp.

Hvad betyder TÜV-godkendt?

At testen er TÜV-godkendt betyder, at produktet lever op til det tyske institut TÜV SÜD's krav til kvalitet og sikkerhed, da instituttet afprøver produkters funktion og virkemåde.

Bliver det muligt at bestille testen hos andre FDM testcentre?

Lige nu tilbyder vi kun testen i Lyngby, Roskilde, Hillerød, Odense, Aarhus og Aalborg.

Kan man lave testen hele året rundt?

Uanset om det er sommer eller vinter, kan du få testet tilstanden på batteriet.

Sådan foregår batteritesten

  1. Når du ankommer til FDMs testcenter, skal du sørge for, at din elbil er ladet op til 100%
  2. Vi installerer en dongle i din bils OBD-port, som skal analysere elbatteriet
  3. Når din elbil ved kørsel når 10% ladetilstand, modtager du en SMS om, at testen afsluttes (testen skal være foretaget indenfor 3 dage)
  4. Du kommer tilbage med elbilen til testcentret, hvor vi afmonterer donglen
  5. Du får tilsendt et certifikat med batteriets sundhedstilstand efter to dage

For at bestille tid til batteritest til elbil, skal du udfylde en kontaktformular. Når vi har modtaget kontaktformularen, ringer vi til dig indenfor to hverdage og aftaler tid og dato for start af testen.

Bestil test

FDM tilbyder også...

Bedst i test bilforsikring – FDM elbil-forsikring 2022

FDM Elbilforsikring

FDM Bilforsikring til elbil er kåret som bedst i test i både 2020 og 2021.

Læs mere

Få rådgivning som FDM-medlem

Rådgivning

Som medlem af FDM kan du altid kontakte vores eksperter og få personlige råd og vejledning om elbiler.

Læs mere

FDM Ladeløsning

FDM Ladeløsning

Med FDM Ladeløsning får du en designvindende ladeboks inkl. installation og serviceaftale - og du vælger selv, om du vil have en elaftale med grøn strøm oveni.

Læs mere

Bliv medlem af FDM

Udover adgang til batteritest, bilforsikring, rådgivning og FDM Ladeløsning, får du som medlem bl.a. magasinet Motor, rabatter på fx værksteder og oplevelser, kontroller af bilen og meget meget mere.

Bliv medlem