Maria, medarbejder i FDM travel
Mit navn er Maria, jeg er 33 år gammel, og jeg har en baggrund som frisør og dagplejer.
I 2022 startede jeg i en helt ny branche, da jeg blev ansat som rejsespecialist i FDM travel.

Skillestreg

I FDM arbejder jeg med

… at sælge rejser og kør-selv-ferier til Spanien og USA. Jeg har rejst meget i de områder, jeg sidder med, og har derfor specialiseret mig i dem. På den måde kan jeg finde de små unikke ting og de gemte perler, i de destinationer jeg sidder med.

Min hverdag hos FDM byder på

… meget kundekontakt. Jeg sidder med hele processen i kontakten med kunden, fra planlægning til rejsen er slut. Jeg starter typisk med at udarbejde, hvad for en rejse mine kunder gerne vil have og hjælper dem med at skræddersy den, lave tilbud til dem og følge det til dørs, når de skal afsted. Jeg sidder også med kontakten, når kunden er afsted på rejsen, hvis de oplever nogle udfordringer der.

Mit arbejde hos FDM er spændende, fordi

… jeg kan være kreativ og gøre kundens rejse unik. Vi skræddersyer den fuldstændigt til hver kunde, så vi har ikke en færdig pakkeløsning. Det er spændende, at jeg kan foreslå dem ruter eller aktiviteter, som de måske ikke selv havde tænkt på. Og så er det bare rigtig fedt, at det aldrig er det samme, jeg møder ind til. FDM travel følger med tiden, og det, synes jeg, er rigtig spændende, også i forhold til rejsebranchen som bare udvikler sig rigtig meget.

Det er sjovt at gå på arbejde, fordi

… vi er et fantastisk hold i min afdeling, og vi startede fire nye sammen, da jeg blev ansat. Vi har det bare sjovt sammen. Det er dejligt at have nogle skønne kollegaer, som jeg kan sparre fagligt med, og vi kommer allesammen fra forskellige baggrunde. I min afdeling har vi allesammen rejst forskellige steder, og mange af os for eksempel i USA. Vi bruger hinanden rigtig meget.

FDM er en god arbejdsplads for mig, fordi

… det er en tryg arbejdsplads, hvor der er en dejlig stemning, og folk siger hej til hinanden. Der sker rigtig mange forskellige ting i FDM, når der er mange under samme tag. Der er rigtig god fleksibilitet, hvilket er dejligt, især når jeg har små børn.