FDMs mærkesager og mission-vision

Læs om vores mærkesager og mission og vision.

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.
Viden

FDMs mærkesager

FDM varetager bilisternes interesser. Vi arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Se vores trafik- og forbrugerpolitiske program for hhv: 

Klima og miljø

Færdselssikkerhed

Mobilitet

Forbrugerbeskyttelse

FDMs mission og vision 2022

FDM vil være anerkendt som den individuelle persontransports markante og samlende talerør, der gennem dyb faglig indsigt, høj troværdighed og bred berøringsflade sætter de relevante og nødvendige dagsordener.

FDM vil være positioneret som hele Danmarks førende bilklub/mobilitetsklub, der på forretningsmæssigt grundlag tilbyder relevante og værdiskabende services for det enkelte medlem.

Se vores vedtægter

Kerneværdier

FDM har fire kerneværdier:

  • Viden: Vi har de dygtigste eksperter inden for teknik, jura og andre relevante områder, som bilisten har brug for rådgivning indenfor.
  • Troværdighed: Vi skal forblive en kompetent og uafhængig organisation, der tjener bilistens interesse.
  • Dynamisk: Vi er en levende og synlig organisation for den moderne bilist, der tilpasser sig bilistens skiftende behov og løbende viser vejen med fremsynede tiltag.
  • Aktiv holdning: Vi har klare holdninger inden for de politiske og forbrugerpolitiske områder og er med til at sikre, at det er en positiv oplevelse at være bilist.