FDMs mærkesager og mission-vision

Viden

Læs om vores mærkesager og mission og vision.

FDM mærkesager mission vision

FDMs mærkesager

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Se vores forbrugerpolitiske program

FDM vil i 2020 være anerkendt som den individuelle persontransports markante og samlede talerør

Se vores trafikpolitiske program for hhv: 

Miljø

Trafiksikkerhed

Mobilitet

Infrastruktur

FDMs mission og vision 2020

FDM vil i 2020 være anerkendt som den individuelle persontransports markante og samlede talerør, der gennem dyb faglig indsigt, høj troværdighed og bred berøringsflade sætter de relevante og nødvendige dagsordener.

FDM vil i 2020 være positioneret som hele Danmarks førende bilklub, der på forretningsmæssigt grundlag tilbyder relevante og værdiskabende services for det enkelte medlem. 

Se vores vedtægter 

Kerneværdier

FDM har fire kerneværdier:

  • Viden: Vi har de dygtigste eksperter inden for teknik, jura og andre relevante områder, som bilisten har brug for rådgivning indenfor.
  • Troværdighed: Vi skal forblive en kompetent og uafhængig organisation, der tjener bilistens interesse.
  • Dynamisk: Vi er en levende og synlig organisation for den moderne bilist, der tilpasser sig bilistens skiftende behov og løbende viser vejen med fremsynede tiltag.
  • Aktiv holdning: Vi har klare holdninger inden for de politiske og forbrugerpolitiske områder og er med til at sikre, at det er en positiv oplevelse at være bilist.
Af
FDM
FDM