Skal du sælge din bil?

Når den nye bil flytter ind i carporten, kan det være tid til at sælge den gamle. Det er relativt sikkert at sælge sin bil selv, men der er visse tilfælde, hvor du som sælger kan blive snydt. Hos FDM guider vi dig til at sende den godt videre til den bedst mulige pris, så du undgår at blive snydt i handlen.

FDM hjælper dig hele vejen

Få rådgivning til salg af din bil

Rådgivning om salg af bil

Som medlem af FDM kan du få rådgivning om, hvordan du bedst sælger din bil og undgår at blive snydt.

Kontakt FDM rådgivning

 

Sælg din bil gennem FDM

Sælg din bil gennem FDM

Når du sælger din bil, kan du enten gøre det til en bilforhandler eller til en privatperson. Som FDM-medlem har du det nemt, når du skal sælge din bil. Du kan tage dig god tid og være sikker på at få mest muligt for din bil eller sælge bilen hurtigt.

Se dine muligheder

 

Få en gennemgang af din slutseddel

Gennemgang af slutseddel

Ingen bilhandel uden en slutseddel. FDM har udarbejdet en række slutsedler, som du kan downlade, når du skal købe eller sælge bil. Som medlem af FDM kan du også få personlig rådgivning og gennemgang af din slutseddel.

Hent og indsend slutseddel

 

 

Omregistrer din bil hos FDM

Omregistrer din bil hos FDM

Selvom en ny ejer har tre uger til at omregistere bilen, anbefaler FDM, at I sammen omregistrerer til den nye ejer. Som sælger af bilen er dette nemlig sikrest for dig. Omregistrering kan ske hos FDM på et af vores synssteder.

Læs mere om omregistrering

Artikler med gode råd, når du skal sælge din bil